Само преди няколко дни ви разказахме за бебе Галина - родена след 2 опита инвитро и тежаща едва 980 грама. След 66 дълги дни в неонатология, 50 от които прекарани в кувьоз, тя се прибра у дома, но изпитанията не свършват. Вижте историята и тук: Галина, родена след 2 опита инвитро и едва 980 грама, се нуждае спешно от помощ

След като майката се обърна за помощ към всички нас, добрите новини не закъсняват и сега тя иска да благодари.

Изчисли своята гестационна седмица и приблизителната дата на раждане на твоето бебе

"Благодаря ви, ВЕЛИКАНИ! Творите чудеса! Вие не ми дадохте лъч надежда, а направо озарихте деня ми! За 24 ч. по платформата са постъпили повече от 2/3 от обявената сума! Знаете, че сумата за лечението е ден за ден и зависи от нейното състояние, кога ще я изведат от интензивно. Оферта имаме само за очната операция. Т.е. нещата може и да се променят в хода на ситуацията. Може да не стигнат, но пък може и да останат. Всичко от платформата се заплаща директно на болницата, средства през нас от нея не минават. Това, което остане или бъде наддарено ще бъде прехвърлено по сметката на някое друго бебче от платформата на Pavel Andreev. Бъдете здрави и нека Бог ви закриля!

Близка до семейството написа:

"Новините от срещата с лекарите днес (11.01.2023 г.) сутринта са страхотни. Бебе Галина вече диша самостоятелно. Увеличили са ѝ храната и ако всичко е наред, намеренията са утре да я изведат от интензивното отделение, но ще остане в болницата още няколко дни за лечение. Не е ясен размерът на разходите, които ще бъдат направени за това, но благодарение на всички вас, дарители, родителите вече могат малко по-спокойно да посрещнат предизвикателствата пред своето голямото малко геройче.

Операцията на оченцето се планира за края на януари, когато пак ще трябва семейството да изкара известно време в Турция.

От 1-ви януари вече е позволено баби и дядовци да излизат в майчинство

В момента, в който пиша това, сумата, събрана по кампанията в платформата, вече минава 51 000 лв.

Досега мама Моника е заплащала разходи от личната си сметка, където също има преведени дарения и тя изпраща огромните си благодарности за доверието, което ѝ гласувате.

Oпределeте кръвната група на вашето детето, още преди то да се е родило

Даренията в платформата са защитени от правилата ѝ. Всички се надяваме малката Галина да оздравее бързо и да останат повече парички за други нуждаещи се.

Още веднъж БЛАГОДАРЯ!"

Източник и снимка: https://www.varna24.bg/