Благотворителен базар "Коледни бебешори", организиран от фондация "Майки за донорство", събира средства в подкрепа на семейства с репродуктивни проблеми.

Инициативата ще продължи до 16 декември от 09:00 до 18:00 часа, във фоайето на МБАЛ „Надежда“, в София, ул. „Блага вест“ №3.

Изчислите овулацията си и да разберете кои са най-благоприятните дни за зачеване

В дните до 16 декември майките от фондацията ще посрещат всеки желаещ да бъде донор на яйцеклетки или сперматозоиди. Ще бъде предоставяна информация на семейства с репродуктивни проблеми, по интересуващите ги въпроси с инфертилитета.

Паралелно с базара по график ще протичат и прегледите при репродуктивните специалисти, подарък от фондацията.

Пациентите на болницата, записани преди м. ноември 2022 г., ще могат да участват в томбола с 10 специални подаръка: 1 трансфер със замразени ембриони; раждане в МБАЛ "Надежда" за две дами; 3 инвитро процедури с донорска яйцеклетка (по правилата на фондацията – само с български донор) за три семейства; 4 SDI теста за четирима мъже.

Фондация „Майки за донорство“ помага на български семейства с репродуктивни проблеми. Основна дейност на каузата им е донорство на яйцеклетки и сперматозоиди от български жени и мъже, за да не се налага внос на репродуктивен материал от чужбина. До края на 2022 година към фондацията са се присъединили повече от 4500 донора. „Майки за донорството“ са помогнали финансово на 115 семейства за инвитро процедури, чрез целогодишния благотворителен базар и дарения към фондацията.

Източник: https://m.offnews.bg/

Снимки: FB Донорството е живот / Майки за донорството