Известни футболни звезди и ученици, любители на футбола, се обединиха в обща кауза, отдадоха се на любимото си занимание и събраха средства за недоносените бебета - малките-големи герои, които заслужават най-нежната грижа.

ОВУЛАЦИОНЕН КАЛКУЛАТОР

В благотворителния турнир участие взе дори футболистът на Левски Патрик-Габриел Галчев. В турнира ученици се изправиха срещу техните футболни идоли, за да съберат средства за недоносените бебета в България.

Недоносено бебенце от Карлово беше странспортирано с линейката на Капачки за Бъдеще
 

С вълнуващ финален мач между ученици и звезди на футбола, завърши благотворителния турнир “Големи сърца за малките герои”, който бе организиран през уикенда от ЧСУ “Дружба” в София в подкрепа на каузата на фондация “Нашите недоносени деца”.

Футболистите се изправиха срещу отбор “Ученици”, който успя да стигне до финала, за който се надпреварваха и формациите на родителите и учителите. Победителите получиха като награда за първото място и рисунки с футболна тематика, сътворени от децата от ЧСУ “Дружба”.

По време на благотворителното събитие бяха набрани 2424 лв, дарени в подкрепа на каузата и мисията на Фондация “Нашите недоносени деца”.

Източник и снимка: https://dsport.bg/