Здравейте, аз съм майката на Наско!

Чрез вашите добри сърца търся спасение за детето си.

КАЛКУЛАТОР ЗА ПОЛА НА БЕБЕТО

Наско е роден в 32 г.с. от двуплодна бременност, има сестра  близначка. В шестия месец забелязахме, че изостава в развитието - не можеше да седи самостоятелно, не се заглеждаше, спрямо неговата сестричка.

На 19.07.2023г. постъпихме в УМБАЛ "Св. Георги" за поставяне на диагноза. По време на престоя ни в отделението, започна серия от епилептични спазми, 6-8 пъти дневно с 20-25 пристъпа. Без промяна в приложеното лечение от Кортикостероид, Клоназепам, Леветирацетам.

След направено ЕЕГ установиха малки участъци с класическа хипсаритмия и преобладаващи с модифицирана хипсаритмия. От болницата ни изписват 27.08.2023г. със Синдром на Уест.

Българското здравеопазване няма какво вече да направи за нас и потърсихме спасение в Турция за нашето дете. На 27.09.2023г вече бяхме в Acibadem. Още на същия ден му направиха ЕЕГ. Заключението от ЕЕГ-то доказа епилептично разтройство, епилептична енцефалопатия и модифицирана хипсаритмия.

Родилка с тежка патология и бебето ѝ бяха спасени в Пловдив

Скъпи дарители, Моля ви да дадете шанс на моето дете! Имаме нужда от вашата морална и финансова подкрепа, за да успеем заедно да върнем Наско здрав и щастлив при неговите две сестрички! 

enlightenedhttps://pavelandreev.bg/campaign/shans-za-bebe-nasko
enlightenedАлианц Банк България” АД е официалният банков партньор на Фондация “Павел Андреев”. При дарение на каса в клон на банката НЕ ДЪЛЖИТЕ транзакционна такса.
Банка: Алианц Банк България   
IBAN: BG30BUIN95611000705319   
BIC: BUINBGSF   
Получател: Фондация Павел Андреев   
Основание: Дарение за Атанас Илиянов Нанев
enlightenedВключете се в онлайн базара на платформата 
https://www.facebook.com/groups/pavelandreevbggroup/?ref=share