Тази болка в душата... Няма ли кой да я вземе? Боли, много боли от нечовешкото отношение към децата ни! Прегледът на детето ми се извършва от два метра разстояние! Моля ви, прочетете.

Здравейте, мили хора!

КАЛКУЛАТОР БРЕМЕННОСТ 

Благодаря, че има такива българи! Благодаря на всеки един от вас за всяка отделена секунда дори, за всяка добра мисъл за моето дете, за всеки цент, който отделяте в тежкия български живот.  Благодаря ви от сърце!

Моята дъщеря се роди преди една година и девет месеца, за да ме научи какво означава да си смел, решителен и непобедим. Въпреки всички усилия да ѝ осигурим най- добрия възможен за нас старт, Йоана пострада тежко по време на раждането и от първият си час живот се борим заедно с тежка епилепсия, която в България е непозната диагноза.

Моето дете не намери лекар в България, който да повярва, че тя не само ще живее, но ще бори проблемите си и ще постига победи.

След ужасът, който ни сполетя във вторник сутрин преживяхме за пореден път в българска болница пет кошмарни дни. Дни на страх и болка, в които дъщеря ми не заслужи добра и мила дума от лекарите си - преглеждат Йоана с два пръста сякаш е някакво гнусно червейче и отсичат - няма надежда. Няма лечение за моето дете в България, но не само това - няма място за моето дете в българските болници - отделенията и болниците я прехвърлят като излишен товар - едни не я искат, защото е с инфекция /настинка/ пневмония, други не я искат, защото е с неврологично заболяване. 

20-годишна майка роди второто си дете на автогарата в Белград

Моята дъщеря се превръща в бебе и малко дете чак като пристигне в болницата в Турция - там никой не се гнуси от нея, там голямата и количка не пречи никому, там не е забранено да плаче или да се страхува и да не дава да я боцнат - там е просто дете.

В България лекарите ме питат - Ма тя жива ли е още? В България лекарите ми се подиграват, когато чуят какво лечение съм започнала извън страната. В България лекарите ми се подиграват и ми говорят снизходително и когато чуят от коя част от лечението, назначено в Турция се отказваме и спираме. В България съм глупава и неука майка, на която се правят груби и нелепи забележки, а детето ми преглеждат от два метра разстояние.

Голяма е болката ми, защото е болката на детето ми - моето неприето, отречено и обречено дете.

Автомобилен събор събира средства за лечението на Слави от Добрич

Но Йоана не се отказва - тя расте, тя се бори и побеждава. Йоана чувства. Йоана търси закрила и помощ, плаче и понякога се инати и не съдейства като всяко дете.

Благодаря ви, че заставате зад моето малко момиченце и зад мен, когато не мога да се справя. 

enlightened Може да дарите с карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut 
https://pavelandreev.bg/campaign/shans-za-bebe-ioana
enlightened Алианц Банк България” АД е официалният банков партньор на Фондация “Павел Андреев”. При дарение на каса в клон на банката НЕ ДЪЛЖИТЕ транзакционна такса.
Банка: Алианц Банк България   
IBAN: BG48BUIN95611000714889   
BIC: BUINBGSF   
Получател: Фондация Павел Андреев   
Основание: Дарение за Йоана Димитър Атанасова
enlightened Включете се в онлайн базара на платформата 
https://www.facebook.com/groups/pavelandreevbggroup/?ref=share

Източник и снимки: Фейсбук Дари надежда