Четиригодишният Наско е роден със съдово-венозна малформация зад дясното ухо. Необходимо е продължително лечение и две операции, които не се извършват в България.

Малкият Дани - герой, на който можем да помогнем

От клиника "European Vascular Anomalies" са отправили първоначална оферта от 50 000 евро, която е непосилна за семейството.

Бронзовата олимпийска медалистка с ансамбъла по художествена гимнастика Ренета Камберова, която от няколко години ръководи много успешно спорта в родния си град Пазарджик, апелира да помогнем на малкия Атанас Вътев.

Тя организира онлайн търг, в който се разиграват ценни реликви, каквито всеки любител на спорта би искал да притежава. Аукционът се провежда от нея в личния ѝ профил във "Фейсбук".

Наддаванията са за артикули, дарени от част от най-големите и успешни български спортисти. Търгът ще продължи до 15.12.2022 г., 18:00 часа.

Началната цена за всяка реликва и стъпката на наддаване определят самите участници. За някои артикули цените вече надхвърлят 500 лева.

Oпределeте кръвната група на вашето детето, още преди то да се е родило

"Наско е на 4 години и е изключително лъчезарен. С него имахме възможност да прекараме малко време заедно. Той е много комуникативен и обича да рисува. Когато го помолих да ми подари своя рисунка, той ми се извини и каза, че няма да може, защото всички са за мама. Разбирам го. И аз много обичам моята мама. Всеки един от нас има моменти, в които е имал нужда от помощ и подкрепа, но за съжаление не винаги можем да се справим сами. От опит знам, че най-добрата помощ е тази навреме", сподели още Рени Камберова в социалните мрежи, разказвайки за срещата си с Наско.

ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА:
ТИТУЛЯР: АТАНАС АНГЕЛОВ ВЪТЕВ
Банка: ДСК
IBAN BG71STSA93000029461786 - BGN
BIC: STSABGSF
IBAN BG05STSA93000029461907 - EUR
BIC: STSABGSF

Източник и снимки: https://plovdivmedia.bg/