Здравейте, добри хора!

Казвам се Гергана и се боря за живота на мъжа си. Ангел Героев е на 40 години от град Разград. През края на 2021 г. животът ми, както и на цялото ни семейство, се преобърна, когато на Ачо му излезе топче под дясната подмишница, то нарастваше със светкавична сила. Започнахме да обикаляме и да търсим мнения от различни специалисти и доктори. Така в дълго лутане се озовахме в гръдна хирургия във Варна. Там му беше направена биопсия и не след дълго разбрахме за коварната болест и му беше поставена диагноза ПЛЕЙОМОРФЕН САРКОМ.

Малката Ива спешно се нуждае от вашата помощ

Започнахме лечение в България, но докторите казаха, че не може да се направи операция и единственото решение е лъчетерапии и химиотерапии. И така започнахме неговото лечение. Преминахме през 30 лъчетерапии и 6 химеотерапии, след лъчетерапиите му беше направен скенер и устонавиха, че има разсейки на надбъбречната жлеза и черен дроб и след това му бяха направени химиотерапиите, след които му беше направен скенер отново и се оказа, че след 1г и 4м лечение тук няма ефект..

След тази неприемлива за нас новина и мнения на близки решихме да потърсим помощ от специалисти извън нашата страна и така стигнахме до болница "Johns Hopkins Medicine" Anadolu в Истанбул. Започнахме лечение там. След направен генен тест, назначиха лечение с химиотерапии, за които офертата ни е близо 60 000 лв за първоначално лечение, но това са първоначално нужните средства, които може би ще нарастват в процеса на лечение.

Община Казанлък подкрепи 17 двойки с репродуктивни проблеми - проплакаха 2 бебета

Затова Ви моля, добри хора, подайте ръка на един жадуващ за живот мъж, помогнете на семейството ми да се запази цяло и отново до водим нормален и пълноценен живот.

enlightenedНАУЧЕТЕ КАК ДА ПОДКРЕПИТЕ АЧО >>> ТУК