София Ричи е бременна в шестия месец с първото си дете – тя и съпругът ѝ Елиът Грейндж  разкриха добрата новина. Красивата бъдеща майка изгря в стилна фотосесия за Vogue, позирайки с бременно коремче. Именно и пред модното издание София споделя, че е искала да запази в тайна бременността, защото е имала някои съображения.

Анормална фетална сърдечна аритмия - какво трябва да знаем

Бъдещите родители разказват и как са съобщили благата вест на своите близки – София им е поднесла красиво опакована кутийка, която е представила като подарък от Седмицата на модата в Милано. Но, отваряйки я, бабите и дядовците виждат вътре три положителни теста за бременност. Няма нужда да споменаваме какви са били емоциите, нали?

10 000 лева за трето дете в община Горна Оряховица

Полът на бебето също е известен – момиченце. И София, и съпругът ѝ са мислели, че ще бъде момче, затова, когато на партито за разкриване на пола, виждат розовия цвят, са наистина в шок. Но и безкрайно благодарни, защото София си е мечтала за момиче, а Елиът има няколко сестри и цени женското присъствие в живота си – така че, всички са доволни.

Д-р Папочиева: За точната диагноза е важна колаборацията между родител, дете и лекар

Майката споделя още, че няма да публикува снимки на своята дъщеря в социалните мрежи и ще остави решението на нея, разбира се, когато порасне, дали да  бъде публична личност или да запази своята анонимност. Браво на мама София за решението!

Снимки: Vogue.com