Моля Ви, помогнете ми да отгледам двете си деца!!!

Казвам се Татяна Михалева на 40 г. от гр.Провадия с диагноза хронична бъбречна недостатъчност.

Ново лечение в САЩ помогна на глухо момченце да чуе за първи път

Бях на 14 г., когато разбрахме, че имам поликистозни бъбреци. До преди 3 г. нямах никакви оплаквания, но през 2020 г., когато прекарах Ковид, показателите ми започнаха да се покачват и се наложи често да си правя изследвания, които показваха покачване на креатинин и ореа. През 2022 г. ме приеха във ВМА Варна отново с високи показатели и искаха да бъда включена на хемодиализа, но аз тогава отказах с надеждате да се оправя.

След като ме изписаха от болница ми препоръчаха да започна да приемам билки. Благодарение на които успях да нормализирам показателите.

Обучено куче дава подкрепа на малки и големи пациенти

На 5 януари ме приеха с инфекция, креатининът ми беше 850. Отново отказах хемодиализа и казах, че ще се подложа на трансплантация.

За съжаление, тъй като тук в България цялата процедура е тромава и всичко се случва много бавно, реших да потърся помощ в Турция. Там получих оферта от болница Аджибадем. 

В помощ на мама Станислава

За операцията са необходими 50 000 хил. лева. Сумата е непосилна за моето семейство. Затова се обръщам към ВАС с молба за помощ. Помогнете ми да се излекувам и да видя как децата ми растат. 

enlightened Можете да подкрепите Татяна >>> ТУК