Преди време ви споделихме как в Медицински комплекс “Майчин дом” Варна, в навечерието на коледните и новогодишни празници, бе извършена изключително сложна операция. Бременна жена с огромна яйчникова киста, достигаща до диафрамата, беше оперирана лапароскопски ("безкръвно") със запазване на бременноста. Изключително рискована операция, която, за щастие, завършва положително. Лекарите-герои са д-р Атанас Александров, д-р Сузан Едхем и д-р Димитър Казаков. 

Още за случая може да прочете тук: Спасиха бременна жена с уникална операция

Днес, 9 месеца по-късно, с нас се свърза щастливата майка. Да, скъпи читатели, животът е ЧУДО! На бял свят вече расте, усмихва се и дарява радост, обич и щастие малкият Димитър - истински дар за мама и татко. Малкият юнак идва при нас след секцио и се ражда с тегло от 2.950 грама. Той е здрав, а мама е безкрайно щастлива и благодарна. 

"Живея в Силистра и тук всички гинеколози ме убеждаваха да направя аборт. Но ето,че напук на всички тях се роди прекрасното ми детенце. Искам историята ми да стигне до всички майки - бъдещи и настоящи. Нека знаят, че нищо не е толкова страшно, колкото изглежда - винаги има шанс!"

Акушерки: Добре дошъл, Живот, на тази Земя

Мило бебе, бъди здраво и орисано в надежда, щастие и светлина! На мама Мими пожелаваме безкрайна радост и никога, никога да не спира да вярва в доброто - чудесата са живи и са тук! Вярваме, че ще продължават да бъдат част от живота ни!