Здравейте, през Август 2022 г. съпругът ми Деян Спасов бе диагностициран с тумор в мозъка /в десен таламус/, лявата страна на тялото му изтръпва постоянно, което създава проблем в движенито и координацията му, изморява се бързо и на моменти настъпва дезориентация.

Майка на близнаци се нуждае от лечение - за броени дни сумата е събрана

При направените прегледи ни беше обяснено, че тази зона е много опасна за операция, че дори биобсията е много рискова процедура, че може да не даде достатъчно информация, че няма много какво да се направи за Деян.

Това ни накара да потърсим мнение в турска клиника, и така стигнахме до Анадолу- Истанбул. Направено му беше ЯМР, което потвърди наличието на ТУ формация, след това и биобсия.

Назначиха му 30 дневен курс, всеки ден, лъчетерапия и химиотерапия през уста. Това наложи на Деян престой от месец и половина в Турция, и неговото желание за живот, сила и смелост му помогнаха, да премине през това сам, защото престоя там е скъп, а и дечицата ни в България имат нужда от своите грижи.

След приключване на лъчетерапията, Деян се прибра вкъщи, но до Януари 2023 г. продължи да пие предписаната химия. Януари на контролен ЯМР се видя уголемяване на тумора и това беше голям удар и страх какво предстои. Лечението беше сменено с венозни вливки химео и имунотерапия на 14 дни. Направени му бяха 12 вливки, което наложи пътуване на всеки 14-ти ден до Истанбул, престои за по 2 дни, при образно изследване и по 3-4 дни.

Благотворителен пазар събра над 10 хил. лева за Йоана от Ягодово

Всичко това е обвързано с много средства, разпределяне на времето, отсъствие от децата и дома, но и с много надежда и вяра! И така до Март, когато ни казаха , че тумора е намален с 10мм, а през Май с още 2мм.

Последното ЯМР на 31 Юли показа стабилни показатели, овладяване, но Деян трябва да продължи лечението си, за да подобри резултатите и да достигне ремисия. Ремисия, която ще донесе много радост в семейството ни, радост в очите на децата ни, радост в това, че той ще е до тях в един от най- важните моменти в живота им, а именно - техният растеж.

Това продължение на лечение е свързано с много средства, непосилни за семейството ни.

Апел за помощ - 7-годишната Мария да проходи

Това е и причинита да се обърним към всички Вас, с МОЛБА за подкрепа, за да може лечението да продължи, за да може един добър и грижовен баща и съпруг да бъде до семейството си и да спечели тази битка! 

И с вяра и надежда, ще кажа - доброто нека предстои - за всички ни, за всеки човек. 

Благодаря Ви!

enlightened Подкрепете Деян с дарение с карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut или по IBAN сметка:
https://pavelandreev.bg/campaign/zaedno-za-deyan
enlightened Банка: Алианц Банк България
IBAN: BG34BUIN95611000723483
BIC: BUINBGSF
Получател: Фондация Павел Андреев
Основание: Дарение за Деян Иванов Спасов

  •  “Алианц Банк България” АД е официалният банков партньор на Фондация “Павел Андреев”. При дарение на каса в клон на банката НЕ ДЪЛЖИТЕ транзакционна такса.

enlightenedВключете се в онлайн базара на платформата 
https://www.facebook.com/groups/pavelandreevbggroup/