Здравейте, добри хора с големи сърца!

Казвам се Моника Вукова и съм майка на едно прекрасно дете - добрият Богомил на девет години. Всички, които го познават, знаят каква ангелска душа има той. Децата от неговия клас с нетърпение очакват да се върне сред тях, но за съжаление в настоящия момент това е невъзможно. Веднага след раждането Боги бе диагностициран с лека форма на спина бифида. Опериран е в България три пъти. За съжаление тези интервенции не помогнаха да се подобри неговото състояние . Здравето му се влошава и се налага спешна операция в Турция.

Рекорд в 'Майчин дом' - 23 бебета за 24 часа

Екипът в клиника "Аджибадем" в Турция, който направи подробни изследвания на детето е на мнение, че трябва да се извърши спешна операция, тъй като Боги е застрашен от пълна парализа на долните крайници.

Оказа се, че първоначалната диагноза - лека форма на спина бифида, която ни даваше някаква надежда, че Боги може да има нормален начин на живот в бъдеще, не се потвърди. Лекарският екип в Турция ни уведоми, че става въпрос за тежка форма на това заболяване. Това е причината здравословното състояние на Боги да се влошава. Всекидневно детето ми изпитва силни болки в крайниците, в стомаха, а вече и в главата. Бе открит и сериозен проблем с пикочния мехур.

Жена на 33 години стана майка за 11-и път

Никоя майка не заслужава да гледа как страда детето ѝ.

Боги е изключително кротко и ученолюбиво дете и освен физическите болки изпитва и голяма мъка поради това, че не може да посещава училище. Иска му се да бъде заедно със своите приятели и учители.

Сумата необходима за операцията е 58 000 лв. За съжаление тя е непосилна за нашето скромно семейство. Работи само бащата на Боги, а аз се грижа за него непрекъснато.

Три бебета се родиха във Варна на 29 февруари

Обръщам се към Вас с огромна молба за помощ.

И тъй като моят син обича да чете искам да завърша с една мисъл на Карло Колоди - авторът на любимата му книжка "Пинокио".

"Ръка, която дава – не обеднява. Сърце, което обича – не остарява!"

За мечтата да прегърнеш бебе - Дияна и Христо разказват

Нека в жестоките времена, в които живеем, да следваме нашата светлата участ - да бъдем добри и да запазим най-ценното, което имаме -децата си!

Можете да подкрепите Боги >>> ТУК