ВЯРАТА В УСПЕХА Е ВЯРА В ЖИВОТА! - напомнят от Медицински комплекс "Майчин дом" Варна, представяйки ни Петя и нейните близнаци, които са поредното доказателство за това, че общите усилия, подкрепата, колегиалността и вярата в бъдещия живот на един екип от колеги и професионалисти от различни лечебни заведения, водят до това „ЩАСТИЕ х 2“.

Спасиха близнаци с вътреутробна фетална операция, направена за първи път у нас

От медицинския комплекс споделиха във Фейсбук и как започва историята на мама Петя - разбира се, началото е поставено в Майчин дом - радостта от двете чертички, тревогите, когато е приета 21-а г.с. със съмнения за изтичане на околоплодни води, стоическо търпение и още 6 седмици на стационарно лечение и наблюдение в лечебното заведение са щрихите към трудните месеци, пълни с предизвикателства, но и щастлив финал.

Мечти без граници! 53-годишна майка и 78-годишен татко прегърнаха близнаци

А той изглежда така - раждане на бебетата в 31-а г.с. И майката, и децата са здрави! Да, това е същинската победа и основна мисия на лекарите.

Актрисата Силвия Петкова - една щастлива майка и жена на 37

Благодарение на професионализма и общите усилия на д-р Бейлерян, д-р Юдова, д-р Евгения Георгиева и колегите ѝ от АГ болница, в още едно семейство ще има детски глъч и смях!