Здравейте, мили хора!

yesКАЛКУЛАТОР ЗА ПОЛА НА БЕБЕТО 

Аз се казвам Емма Тушлекова на 3 години и страдам от ретинопатия на недоносените в 4 степен! Благодарение на усилията на всички вас през 2019 година с международна кампания за набиране на средства за моята операция, с божията помощ и професор Солмаз (от Турция) аз съм със спасено зрение на дясно око и частично на ляво!

yesДа помогнем на бебе Ники да живее

Само мама и тати знаят през какво сме минали, за да мога да виждам днес света такъв, какъвто е. Успешното ми лечение, което е и доста скъпо, бе подкрепяно от НЗОК в продължение на 2 години, до момента, в който решиха, че повече нямам нужда от него и мога да рискувам постигнатите резултати и здравето си. По този начин аз съм в беда и мога да остана в тъмнина за цял живот. Сега до средата на януари трябва да ми бъде направена нова операция на дясното око, която се състои в подмяна на силикон на дясното око, който ще държи ретината ми плътна и няма да ѝ позволи да се отлепи. 

Само мама и тати си знаят какво им коства да напишат тези редове... и затова Ви молим да ни помогнете в тази неравнопоставена битка за моето успешно лечение и здраве, което ще продължи до навършването ми на 10години.

Всеки, който желае, може да помогне на малката Емма тук:enlightened https://tinyurl.com/2n7t4b2s

Източник и снимка: https://pavelandreev.bg/