За радостното събитие и успешно завършилото раждане съобщaва самата Кристина Манчева, медицинска сестра, в своя Фейсбук профил:

,,3 часа, нощ...... Един нов живот! На дежурство ни изненада. Аз бях за майката, но се оказах с бебче в ръцете. От какво да се досетя? Отивам да возя родилка към болницата, но бебето реши, че излиза веднага! За първи път ми се случва да израждам!"

Защо децата обичат игри, които си струват, а не струват

Кристина Манчева, която е мединска сестра с 20-годишен трудов стаж в Пирогов и 8 години в спешна помощ, сподели за сайта ,,Здраве и култура":

,,Подали са адрес за бременна жена с болки. Не е упоменато за честота на контракции, нито изтекли води, нито термин. Аз трябваше да я извозя до АГ за консултация /преглед/, но стана изненада! Детето беше посиняло с увита пъпна връв, два пъти около вратлето! Веднага я развих и изплака! След това клампирах пъпната връв и срязахме! Нататък извикахме педиатър, който пое бебчето и майката. Аспирира го и ги откара към АГ отделение. Аз съм среден екип, медицицински специалист и затова поисках помощ!".

Източник:  е-zdravey.com

Снимка: личен архив FB Кристина Манчева