За нея сме ви споделяли, защото много я харесваме — Радост Тодорова-Костадинова (Мис България Вселена за 2015 година) или иначе казано joytodorova. Повечето от вас познават историята на мама Радост и тати Георги за пътя им до малката-голяма мечта — да станат родители.

КАЛКУЛАТОР ЗА ТЕРМИНА

Е, не само че чудото се е сбъднало, но дори вече е на цяла една годинка. Адмирации към Радост, която не спира да подкрепя други жени, преживяващи затруднения със зачеването и износването на бременността, чрез информация и споделен личен опит. Не е лесно да се говори по тази деликатна тема, особено когато си публична личност.

Радост Тодорова гушна първа рожба след дълъг път и вяра в чудото

Поздравяваме семейството и желаем на малкия Гоги да бъде здрав и все така обичан!

В своя Фейсбук профил щастливият баща написа:

,,Честит 1-ви рожден ден на нашето пораснало момче!

Преди година се появи и сбъдна нашите мечти и пребори нашите тревоги.Ти ни показа един нов свят ,свят изпълнен с родителска любов и тревоги,свят изпълнен с детски смях и бебешко ухание.

Пожелавам ти да си здрав, палав и безгрижен. Детството да ти е изпълнено с безкрайно много усмивки и запомнящи се моменти. Ти си искрата в очите на майка ти и светлината в душата на баща ти. Обичаме те и винаги ще сме до теб..’’

Източник и снимка: Фейсбук Радост Тодорова  (Joy)