Преди броени дни Николета Лозанова и Ники Михайлов прегърнаха бебе Борислава. Двамата станаха родители на едно малко чудо. Тяхната рожба е много желана и чакана, а пътят до нея се оказва осеян с предизвикателства. Ето и какво споделя Николета в Instagram за борбата с Николай да имат дете. 

КАЛКУЛАТОР ЗА КРЪВНА ГРУПА 

"Няма правилен начин или точни думи, с които да започна този пост... Защото той касае истинския живот, а не този, който се преструваме, че живеем тук!

Вече 10 дни мълча, не защото нямам какво да кажа, а защото истински имам потребност да бъда само със семейството си и с никой друг. Това са хората, които винаги са били и ще бъдат до мен и са свидетели на тази мечтана бременност, която се превърна в истинско изпитание за мен и тях. Толкова желана, но и толкова болезнена, че трудно намирам с думи да опиша живота ни през последните месеци... Достатъчно е само да кажа, че той се промени завинаги.

Често си спомням за Коледата, прекарана в болницата, за фойерверките на Нова година, които гледахме с Николай от прозореца и за страха, който покриваше лицата ни... Ето защо от цялото си сърце, благодаря на екипа от болница @acibademcityclinic и специално на доц. Нашар, доц. Марков, д-р Атанасова, д-р Татаров и д-р Масларска за непрестанните грижи. Каквото и да кажа по техен адрес ще бъде малко, защото истината е, че тези хора бяха всичко за мен. Те написаха щастливия край на нашата „приказка“, доколкото тези 9 месеца могат да бъдат описани.

20 болници у нас ще получат кувьози и детски респиратори

Аз и Николай искахме много дете, но съдбата имаше други планове. Близо 2 години в България не откриха какъв е проблема, но смело ми назначаваха излишни терапии и процедури. Единствено в болница „Мемориал“ в Истанбул откриха проблема ми, а след това много скоро забременях. Там срещнахме истинско разбиране и професионализъм. Благодаря на нашия здравен консултант Н. Ханджиев от „Турмед“, който ни запозна с проф. Шахин. От болницата в Турция казаха, че след видените епикризи от лечението ми у нас, могат да се доверят само на д-р Калчев от @mc_dr_kalchev да следи моята бременност. Един човек с голямо сърце и истински професионалист, точно като д-р Чучумишев от същия център. Искам да изкажа благодарности и на проф. Д.Марков и д-р Л.Христов.

5 любопитни факта за пролетните бебета

И стигаме до края, където идва момент за Николай... Човекът, който за мен е и начало и край и всичко... И винаги ще бъде! Защото той не е просто любовта, той е част от мен и моята душа.

Благодаря и на теб Борислава, за това че появата ти в живота ни, с Никол и Николай осмисли целия ни свят! Благодаря!