Парис Хилтън, 42 години, разкри голяма новина – тя вече е мама и на момиченце. Хотелиерската наследница публикува снимка на розови бебешки дрешки, отбелязвайки началото на този нов етап от своя живот. Световните медии бързо разпространиха, че звездното семейство се е увеличило. Под снимката, изразявайки чувствата си, Парис написа: "Благодарна съм за моето момиченце". Към милите пожелания се присъедини и топ моделът Наоми Кембъл,  поздравявайки щастливата майка.

Парис Хилтън споделя за труден период в живота си - на 22 години прави аборт

Това не е първият път, в който Парис Хилтън изненадва света с новини за семейното си щастие. В началото на този година тя посрещна първородния си син Феникс, роден чрез сурогатна майка. Тогава Хилтън сподели, че именно семейството и децата дават смисъл на живота, допълвайки, че най-накрая е намерила човека, с когото да създаде уютен дом.

Парис Хилтън стана майка за първи път с помощта на сурогатна майка

Съпругът на Парис Хилтън, Картър Риъм, играе важна роля в нейния път до момента. Двамата са съпруг и съпруга от февруари 2021 г., след повече от 10 години познанство. Парис, която не е само известна като наследница на хотелския империи, но и като успешна жена-предприемач и общественик, непрекъснато разширява своята влиятелна роля в различни сфери. Красивата майка се отличава и като телевизионна звезда, модел и автор на няколко книги. Новината за новото допълнение в семейството на Парис несъмнено добавя още емоция и цвят в живота на тази необикновена и понякога доста провокативна дама.