Здравейте, скъпи приятели, роднини и непознати дарители.

Това съобщение е от нас, семейството на Петя Христова Тодорова, която в този момент се бори със злокачествено заболяване на стомаха и за всяка глътка въздух! След 18-месечно успешно лечение в Турция, Петя получи усложнения, които не са свързани директно с болестта ѝ.

Лекари 10 дни се бориха за живота на новородено бебе

Преди 2 дни беше приетата в интензивното отделение на Anadolu John Hopkins Hispital, след като в България и Румъния отказаха да ѝ направят нужната животоспасяваща операция, за да има шанс да продължи с лечението си.  

Тук имаме шанс, но са ни нужни много средства в кратък срок. До сега нейното семейството изцяло заплащахме лечението ѝ. Сега имаме нужда от вашата финансова помощ и молитва за Петя

У дома я чакат двете ѝ деца на 9 и на 13 години. Нека им дадем възможност да пораснат с нежната грижата на тяхната майка Петя. Въпреки нейното тежко заболяване, Петя не се предава и не пада духом. По всякакъв начин се опитва да бъде подкрепа за своите деца

Ние отправяме молба да ни помогнете да подарим още време на Петя със семейството ѝ, колкото Господ е отредил. Ние искаме да направим максимума, каквото е по нашите сили. 

3-годишни деца избягаха от детска градина

Лечението и животоподдържащата терапия в интензивното отделение в Американската болница в Истанбул (Anadolu John Hopkins) са няколко хиляди евро на ден.

Моля, помогнете според възможностите си!

Можете да подкрепите Петя >>> ТУК