,,Напред към мечтите ни’’, написа Поля, половинката на Митко, финалисти от Един за друг, в своя Инстаграм профил, публикувайки снимка с бременно коремче. Неотдавна чаровните влюбени се сдобиха със собствен дом, а сега и друго чудо и сбъдната мечта е напът - при това най-голямото и хубаво - детенце! Поля е учителка, а половинката ѝ - пожарникар, не се съмняваме, че ще отгледат и възпитат прекрасно своя наследник.

Певицата Преслава Мръвкова: 6 месеца след първото ни момиче решихме да опитаме за второ дете

Симпатичните бъдещи родители са една от най-колоритните и любими двойки от риалити предаването.

В "ЗДРАВЕ НА ФОКУС" ГОВОРИМ ЗА:

Напомняме, че Искра Димитрова и Йордан Тодоров, които бяха една от двете печеливши двойки на финала в първия сезон на формата, станаха родители на малката Елинор през 2021 година, а през ноември ще бъдат част от празничния брой на ,,9 месеца‘‘.

Да заминеш бременна на море в Турция и да се върнеш с бебе в ръце

Искра ще разкаже как се е променил техният живот, какви планове имат и още любопитни подробности за пътя им дотук след емоционалния финал на ,,Един за друг‘‘, в който спечелиха освен победата и сърцата на зрителите.

НАУЧИ КОГА Е ТВОЯТ ТЕРМИН 

Очаквайте празничното издание, защото в него ще откриете още специални гости и лични интервюта с прекрасни бъдещи и настоящи майки.

Снимка: Instagram @pocccho