Нова среща на живо очаква всички настоящи и бъдещи родители! 

Кога? 13 август (събота), от 11:00 ч. 

Къде? Bulgaria Mall

Както винаги ще ви срещнем с отлични специалисти, които са готови да отговорят на всички ваши въпроси. Ще ви настаним в уютната, конферентна зала на ниво +2 в Bulgaria Mall и ще се погрижим да се чувствате удобно, да бъдете спокойни и без притеснения да попитате за всичко, което ви вълнува. Разбира се, очакват ви и много подаръци! Приятелите ни от Бочко са се погрижили да ви усмихнат с практични продукти, които ще направят ежедневието на мама и малчо лесно, приказно и вълшебно. 

Как да предпазим бебето от горещините

Разговорът, който предстои, ще ни подготви за появата на бебето, информирайки ни за всичко важно по темата. Най-важният член на семейството заслужава да бъде посрещнат от спокойни и уверени мама и татко. 

Какво ни очаква, нуждае ли се домът ни от промяна, какви са физиологичните състояния на бебето в първите месеци, кои са задължителните бебешки покупки и още, и още. Всичко по темата ще научим от Бойка Димитрова, акушерка от Болница „Вита“.

И това не е всичко. На 13 август ще си говорим също за това как хомеопатията може да ни помогне при някои неразположения след раждането. Boiron е на среща да облекчи дискомфорта както на мама, така и на бебчо. В това ще ни увери д-р Райна Томова

Проследяване на бременност и важни прегледи - лекция на живо в Bulgaria Mall

Очаква ни вълнуваща среща - ще се радваме да споделите времето си с нас!

Вход: СВОБОДЕН - предварителното записване е ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО (по-долу)

❗️❗️❗️ МЕСТАТА СА ОГРАНИЧЕНИ! Препоръчителна регистрация за присъствие тук: https://tinyurl.com/2p8fy9x5