Кърмене, къпане, колики, сън - все нови изпитания за мамите, посрещнали скоро първородната си рожба. Грижите за новороденото са насочени основно към: профилактика на кожните инфекции чрез поддържане на здрава и чиста кожа; асептична обработка на пъпния остатък и пъпната раничка; поддържане на нормална телесна температура; правилно и достатъчно хранене с майчина кърма (или с неин заместител); хигиена на очите, ушите, носа и още и още...

Очакваме всички бъдещи и настоящи родители на поредната ни среща на живо - 3 декември (събота), от 11:00 ч., в любимото, уютно място - конферентна зала на ниво +2 в Bulgaria Mall

enlightenedКои са правилните пози за кърмене? 

enlightenedКак да подготвим малчо за баня?

enlightenedОт какви грижи се нуждае пъпчето?

enlightenedКакво трябва да знаем за съня на бебето?

enlightenedКак да излезем победители във войната с коликите?

Въпросите са много, тревогите - също. За да научим всичко важно по темата, на гости при нас ще бъде Ева Павлина, акушерка от Болница „Вита“. Тя е готова да сподели своя опит и така да подари спокойствие, сигурност и увереност на новите родители. 

Бъдете с нас и научете всичко за първите грижи. Очакват ни, разбира се, и други любопитни и полезни теми. 

Елица Бойчева ще ни представи лесни начини за почистване на дома, ще ни разкаже за предимствата на Gama Organica и ще ни даде полезни съвети за употребата на почистващите продукти по време на бременност и когато бебето се появи.

Това не е всичко. На 3 декември наш гост ще бъде и Гергана Фратева, управител и официален представитeл на Neno за България. Тя ще ни запознае с марката и ще ни увери, че Neno заслужава нашето доверие, защото е отличен помощник в кърменето.

Да, ще бъде интересно, съмнение няма. 

ВИЖ СЪБИТИЕТО ВЪВ ФЕЙСБУК

Страхотни подаръци и чудни изненади ще има за всички от Gama Organica и Neno България! Всеки присъстващ ще получи от Neno България талон за 10% отстъпка на техните продукти. 

Томболата на финала също ще бъде с невероятни награди, специално предоставени от Gama Organica. Разбира се, в томболата ще се включат и Neno България, подарявайки една от своите невероятни помпи за кърма. 

Бъдете с нас, нека заедно споделим емоцията на приключението, наречено родителство. 

yesВходът е СВОБОДЕН, но предварителното записване е ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО.

yesМЕСТАТА СА ОГРАНИЧЕНИ! Направи своята регистрация за присъствие тук: https://tinyurl.com/467jzzer