Предизвикателствата на първите дни у дома с бебето никак не са малко. Всичко е ново, всичко е непознато, всичко е за първи път. Вълнението няма край, а притеснението все повече владее емоциите на мама и тати. Как да се справим? 

  • Първа баня 
  • Грижа за пъпчето 
  • Тоалет на бебето 
  • Масаж 
  • Интимна грижа 
  • И още...

Да, въпроси без край. Мили родители, помощта идва! На 21-ви октомври, на поредната ни среща на живо, Илияна Чикичева, акушерка, ще ви разкаже всичко важно. Нещо ви тревожи? Време е това да се промени! Попитайте нашия гост и намерете търсения отговор. 

ПОСЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ, ПОСВЕТЕНА НА УЧИЛИЩЕТО 

С внимание към вашите притеснения и споделяйки своя ценен опит, Илияна Чикичева ще се погрижи да се почувствате уверени в знанията, които имате, за да можете спокойно и леко, без излишни тревоги, да се грижите за най-ценното - вашето бебе

Освен за първи грижи, ще говорим в детайли и за кожата на Мама и Бебе. И по-конкретно - ще научим как да ѝ дадем това, от което тя се нуждае. Да, разбира се, продуктите на Weleda ще се намесят. Те са чудо - уверете се сами!  

На финала, както винаги, ще има изненади! Томбола с чудесни награди ще зарадва най-големите късметлии!  Дали ще бъдете сред тях? Елате и разберете!

Очакваме ви в уютна конферентна зала на ниво +2 в Bulgaria Mall - минава се покрай магазин Hippoland и фризьорски салон Емали. Над коридора водещ към асансьорите има указателна табела „Infinity Tower”. Върви се по коридора до достигането на асансьорите. На сензорния екран, в близост до асансьорите, се отбелязва „1” и се качвате с асансьора, който посочи сензорния екран. За пример: "D". 

Вход: СВОБОДЕН - предварителното записване е ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО (по-долу)

❗️❗️❗️ МЕСТАТА СА ОГРАНИЧЕНИ! Препоръчителна регистрация за присъствие тук: https://tinyurl.com/2rb7zyxp