Здравейте, добри хора! 

Казвам се Вилиана, на 39 години съм, от град Пловдив и пиша тези редове, защото се изправям в поредна битка за моя живот. 

Имам нужда от вашата помощ, за да се преборя с поставената ми диагноза - рак на белия дроб

КАЛКУЛАТОР ЗА КРЪВНА ГРУПА

Моята битка започна още, когато бях на 25г., една сутрин се събудих и не виждах нищо с едното око. Минах през множество изследвания, консултации и съмнения за всякакви диагнози, като в крайна сметка ми поставиха диагноза ретробулбарен неврит, който е симптом за множествена склероза

До 2017г. успявах успешно да се боря и да не се давам на МС, но след претърпяна автомобилна катастрофа и операция покрих всички критерии на множествената склероза

През юни 2022г. претърпях нова операция, която отново отключи симптомите на болестта. Зрението ми се замъгли, изтръпнаха ми ръцете и краката и влоших походката. Наложи се три поредни пъти да лежа в болница, за да лекувам пристъпите. След което направих ядрено магнитен резонанс на глава и шия, за да се уточни докъде се е влошила болестта. При това изследване ми откриха находка на върха на белия дроб. След два поредни престоя в болница, първо в УМБАЛ "Свети Георги" в гр. Пловдив и белодробна болница "Иван Рилски" в гр.София, ми поставиха диагноза Аспергилом на бял дроб. Това наложи спиране на лечението ми за МС, тъй като е несъвместимо с тази диагноза. Това наложи и първата операция в болница “Каспела” - гр. Пловдив на 08.08.2023 година.

За мой ужас след операцията получих нов шамар от живота, диагнозата Аспергилом бе заменена със злокачествен тумор на белия дроб, нискодиференциран аденокарценом

Спряха разследването за разменените бебета в 'Шейново'

Това наложи нова радикална операция на 16.08.2023 година за отстраняване на горния лоб на белия дроб и засегнатите лимфни възли. 

Един месец след операцията направих ПЕТ/КТ в “УниХоспитал” гр. Панагюрище, където определиха налични метастази

Направих редица изследвания за уточняване на най-подходящото за мен лечение. Това се оказа - имунотерапията , но уви лекарите заключиха, че е несъвместима с МС. Това лечение отпадна като вариант, тъй като може да влоши множествената склероза и да доведе до фатален за мен край.  

Поради напредване на заболяването и безизходицата, в която се намирам, започнах химеотерапия, като единственото възможно за мен лечение в България. 

Слънчеви новини! 6-годишният Дани вече е здрав

Нито аз, нито семейството ми можем да се примирим със създалата се ситуация и възможността да изгубя живота си, затова започнахме да търсим клиники в чужбина, които могат да ми предложат терапия, липсваща в България и биха ми помогнали да се излекувам. 

Първи се отзоваха от болница “Анадолу Джо Хопкинс” гр. Истанбул. Те проявиха интерес към моя случай и ми предложиха да замина за Турция за нужните консултации и изследвания. Направихме запитване и до други две клиники, от които очаквам отговор. 

Мамо, родих се! Сурови кадри на първия допир

Мили хора, не мога да се откажа! 

Надеждата умира последна! Трябва да победя рака, но за целта имам нужда от вашата съпричастност и финансова помощ, тъй като това е непосилно за мен и моето семейство!

enlightenedМоже да дарите с карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut 
https://pavelandreev.bg/…/neka-pomognem-na-vili-v-borbata-s…
enlightenedАлианц Банк България” АД е официалният банков партньор на Фондация “Павел Андреев”. При дарение на каса в клон на банката НЕ ДЪЛЖИТЕ транзакционна такса.
Банка: Алианц Банк България
IBAN: BG57BUIN95611000714727
BIC: BUINBGSF
Получател: Фондация Павел Андреев
Основание: Дарение за Вилиана Николаева Нейкова
enlightenedВключете се в онлайн базара на платформата 
https://www.facebook.com/groups/pavelandreevbggroup/?ref=share