Малчо е тук и у дома настъпват промени. Бъдете подготвени, отражение ще има и върху семейните отношения. Как да запазим хармонията и интимното време за двама, предстои да научим на 18 ноември (петък), от 11:00 ч. С вълнение ще ви очакваме на вече добре познатото и любимо за нас и за вас място - уютната конферентна зала на ниво +2 в Bulgaria Mall.

Време е отново да бъдем заедно под един покрив и да си говорим за родителството и всички негови предизвикателства. Споделете петъчни емоции с нас и заповядайте на среща с Михаела Ангелова, психолог и семеен консултант от Медицински център „Д-р Калчев“

  • Какво се случва с емоциите на мама и татко, след като станат родители?
  • Как влияят на мама физическите промени в тялото ѝ?
  • Каква е ролята на таткото?
  • Време за Нея и Него - мисия възможна или пък не?

Интересно, любопитно и полезно. Бъдете с нас и чуйте всичко важно. 

На фокус ще бъде и друга ключова тема. Грижа за мама и бебе - помощ от Weleda. Славина Недялкова ще бъде с нас, за да ни разкаже за предимствата на една натурална козметика с естествени съставки, която заслужжава нашето доверие. 

ВИЖ СЪБИТИЕТО ВЪВ ФЕЙСБУК

Ценни съвети и споделен опит, важни теми и интересни дискусии. Вие ще питате, а нашите гости ще отговарят. Weleda и Бочко ви готвят изненади. Какви са те, ще научите на 18 ноември. Заповядайте и ни позволете да бъдем част от вашето пътуване в света на родителството. 

enlightenedВходът е СВОБОДЕН, но предварителното записване е ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО.

enlightenedМЕСТАТА СА ОГРАНИЧЕНИ! Направи своята регистрация за присътвие тук: https://tinyurl.com/2rb7zyxp