Дженифър Анистън се разкрива както никога досега и споделя подробности за тайната си борба за дете, докато светът спекулираше дали е бременна. 

В нова корица за списание Alluremagazine 53-годишната актриса разказва за "тежките дни, през които е преминала по време на 30-те и 40-те си години: "Опитвах се да забременея. Това беше труден път за мен."

enlightenedНАУЧИ КОГА Е ТВОЯТ ТЕРМИН

Тя добавя, че докато светът е спекулирал с темата, тя е полагала всевъзможни усилия, за да зачене дете, пробвайки всякакви средства.

В "ЗДРАВЕ НА ФОКУС" ГОВОРИМ ЗА:

"Всички тези години, години и години на спекулации... Беше наистина трудно. Подлагах се на инвитро, пиех китайски чайове, каквото се сетите", споделя тя. "Бих дала всичко, за да ми беше казал някой тогава: "Замрази яйцеклетките си. Направи си услуга. Но човек просто не го мисли, затова. И ето ме днес. Корабът отплава." 

enlightenedМариана Попова с емоционална изповед за загубата на дете

Сега, когато е прекъснала опитите да има собствено биологично дете, Анистън казва, че това е облекчение за нея

"Не съжалявам за нищо", казва тя. "Всъщност сега чувствам леко облекчение, защото вече няма да има въпроси от рода на "Мога ли? Може би. Вече не ми се налага да се чудя."

Тя отваря дума и за спекулациите около провалените ѝ бракове с Брад Пит и Джъстин Теру, като казва, че по време на разделите медиите са я възприемали в ролята на нежелаеща да има дете, което е било фалшива версия. 

enlightenedНики Кънчев разказва за загубата на дете

"Истината е, че съм била просто егоист", казва тя. "Грижех се само за кариерата си. А не дай си Боже някоя жена да е успешна и да няма дете. И причината, поради която съпругът ми ме напусна, поради която се разделихме и прекратихме брака си, не беше, че не исках да му дам дете. Това бяха абсолютни лъжи. На този етап нямам какво да крия".

Анистън беше омъжена за Пит от 2000 до 2005 г. След раздялата им той се събра с Анджелина Джоли и двамата имат шест деца заедно. Анистън беше омъжена и за Теру от 2015 до 2017 г. 

Що се отнася до това дали е отворена за нова любов, звездата от "Приятели" споделя:  "Никога не казвай никога, но нямам никакъв интерес. Бих се радвала на връзка. Кой знае? Има моменти, в които ми се иска просто да се свия на кълбо и да кажа: "Имам нужда от подкрепа". Би било прекрасно да се прибера вкъщи, да падна в нечии ръце и да кажа: "Това беше труден ден".

enlightenedОВУЛАЦИОНЕН КАЛКУЛАТОР

Въпреки че Анистън не е описвала подробно борбата си с плодовитостта в миналото, през 2016 г. тя написа статия за Huffington Post за слуховете за бременност, които я заобикалят от години. 

"За протокола, не съм бременна. Това, което съм, е, че ми е писнало", написа тогава звездата от "Сутрешно шоу". "Не е необходимо да сме омъжени или майки, за да сме пълноценни".

Сега Анистън казва пред Allure, че е приключила с криенето и планира да напише книга. ,,Прекарах толкова много години, за да защитя преживяванията си, свързани с IVF. Толкова много защитавам тези части, защото чувствам, че има твърде малко, което мога да запазя за себе си", споделя тя. "Светът създава разкази, които не са верни, така че е добре да кажа истината. Чувствам се така, сякаш излизам от зимен сън. Нямам какво да крия."

Източник: https://www.etonline.com/