Ани и Валери са семейство от 10 години. Мечтата им за дете е голяма, но по различни причини, все още не е оживяла. Изпитанията са много, тревогите не свършват, лошите диагнози са не една или две. В момента единственият им шанс за дете е чрез инвитро с донорска яйцеклетка. За да се случи това обаче е нужна помощ. Можем да подкрепим Ани и Валери и да направим пътя им малко по-лек и светъл. Можем да бъдем до тях и да се опитаме да сбъднаем мечтата им. 

КАЛКУЛАТОР БРЕМЕННОСТ 

Сега ви споделяме личния им разказ, който открихме във фейсбук страницата на Донорството е живот / Майки за донорството.

В "ЗДРАВЕ НА ФОКУС" ГОВОРИМ ЗА:  

"Здравейте Фондация ''Майки за донорството''. Ние сме Ани и Валери. Семейство сме от 10 години. От самото начало осъзнахме, че желаем много и силно да имаме дете, но бебето не идваше.

Обиколихме доста клиники, пътят беше дълъг и труден. Минах през лапароскопия, хистероскопия, премахване на двете маточни тръби по медицински причини. Направихме няколко опита инвитро, които си ги самофинансирахме, но бяха без успех. Бяхме сигурни, че в точния момент и на точното място ще срещнем своите ''Ангели спасители''.

Съдбата ни срещна с нов доктор. Преминахме отново през доста изследвания. Диагностицираха ме с Хашимото и направихме още два ин витро опита с наш материал.

Преминахме през стимулации, пункции и и трансфер, които отново бяха без успех.

9 години, 9 опита - едно семейство, на което можем да помогнем

Лекарят ни диагностицира, че яйчниковият резерв вече е изчерпан и няма как да стане с мои яйцеклетки. Единственият начин е донорска яйцеклетка.

Но, тъй като вече нещата не са в наши ръце, Ви молим от сърце да ни помогнете, мили хора!

Пътят е много дълъг труден и болезнен, но го знаят само тези, които са преминали през него. Единствената възможност с Валери да имаме детенце е ин витро с донорска яйцеклетка, за което се нуждаем от помощ и, за което молим!" 

Това е писмото до Майки за донорство от Ани и Валери. Те са новото семейство, на което фондацията се надява да помогне. Публикувайки тяхното писмо, от екипа на Майки за донорство се надяват искрено скоро да споделят и новина за положителния тест за бременност. А малко след това - и за раждането. 

Начините, по които фондацията събира средства за инвитро процедурата на Ани и Валери, са следните: 

  • чрез благотворителния базар във фейсбук страницата на Донорството е живот / Майки за донорството;
  • с дарения, чрез Pay Pal: [email protected];
  • или директни дарения по банкова сметка на фондация „Майки за донорството“, IBAN: BG50UNCR70001523142155, BIG: UNCRBGSF, УниКредит Булбанк АД, основание: за Ани и Валери

КАЛКУЛАТОР ЗА ПОЛА НА БЕБЕТО

Ако сте сред жените, избиращи да дарят яйцеклетки - свержете с екипа на Майки за донорство. Те ще ви разкажат какви са начините и кои стъпки трябва да се следвате. 

Източник и снимка: FB Донорството е живот / Майки за донорството