Нова среща на живо предстои на 18 октомври (вторник), в Bulgaria Mall. Ще обсъдим една изключително важна тема, която вълнува силно мъжките майки. Време е да разберем всичко за забелването при малките момченца. По темата ще говорим с д-р Емил Атанасов, детски уролог и ръководител Направление "Детска урология" и д-р Иван Александър Георгиев, уролог от Болница „Вита“

enlightenedКакво трябва да знаем за вродената фимоза?
enlightenedКога е време да посетим детски уролог?
enlightenedКак да се грижим правилно за хигиената при най-мъничките?

Въпросите са много, често майките изпитват тревоги, но дали е нужно? Нашите специалисти ще отговорят на всичко, което ви вълнува, споделяйки своя богат опит. 

Да победиш два пъти рака, да замразиш яйцеклетки, а накрая да забременееш естествено

Не пропускайте да бъдете с нас, защото по време на срещата ще обсъдим и други, ключови теми. Ще разгледаме подробно послеродовия период и ще разберем как хомеопатията Boiron може да ни помогне при някои често срещани заболявания. Д-р Галина Борисова, лекар по обща медицина, клинична токсикология и хомеопатия, ще бъде с нас и ще ни запознае с всичко важно. 

И това не е всичко. Няма да пропуснем да се погрижим също и за кожата на мама и бебе. Славина Недялкова ще ни разкаже защо Weleda - натурална козметика, с естествени съставки, заслужава нашето доверие. 

Интересни теми, подаръци от Бочко, изненади от Weleda и Boiron, много споделен опит и още, и още. Очаква ни вълнуваща среща. Бъдете с нас на 18 октомври, от 11:00 ч.ниво +1, Студио за рисуване и вино "Paint Me" в Bulgaria Mall

Вход: СВОБОДЕН - предварителното записване е ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО (по-долу)

❗️❗️❗️ МЕСТАТА СА ОГРАНИЧЕНИ! Препоръчителна регистрация за присъствие тук: https://tinyurl.com/mr29rd54