Семейство Мария и Марин Занковски от Троян и гостите на кръщенето на дъщеричката им Марина избраха да подкрепят каузата на „Искам бебе„.

Новината идва от Иван Миховски, координаторът ни за града. 600 лв. е събраната сума, която ще бъде дарена в помощ на лечението на двойка от Троян, която се бори за бебе.

КАЛКУЛАТОР ЗА КРЪВНА ГРУПА

Благодарим на Марин и Мария Занковски и техните близки за големите сърца и подкрепата. От сърце Ви пожелаваме да отгледате малката Марина с много любов и с Вашия личен пример за силата на добротата.

Самият Иван Миховски написа:

„Доброто е Любов!

Доброто е заразно!

И аз благодаря на сем. Занковски за добрината им и им пожелавам здраве и щастие, а малката Марина само човещина да среща по пътя си.

Прекрасни сте, семейство! Нека се сбъдне мечтата на хората, на които помагате!“

Спасиха бременна жена с хеликоптер - за жалост е загубила бебето

Организацията отбеляза 16-тия си рожден ден. От създаването на организацията до момента, благодарение на тяхната работа и подкрепата на всички партньори и съмишленици на „Искам бебе“, са родени над 3500 бебета. Отделно са постиженията на доброволците в съвместната им работа с общините в България и създадените местни фондове за подкрепа на семействата, които се борят за бебе.

Ива се ражда едва 700 грама, но след дълга борба, вече е у дома

„Вярваме, че всяко наше усилие си струва, защото виждаме резултатите от него в усмивка – на бебе, на дете, на семейства, чакали дълги години рожбите си, на удовлетворени медици, на дарителите“, споделят от фондацията.

Източник и снимка: https://troyanexpress.com/