Две новородени близначета са намерени мъртви в контейнер за боклук в Ийстсайд в Кливланд в събота, информира People.

16-годишната жена, която според полицията е родила бебетата преди дни, е била идентифицирана и е била отведена в болница за медицинска помощ.


"Следователите ще представят фактите по този случай на прокуратурата за малолетни и непълнолетни в окръг Куяхога", се казва в изявлението на Сиача.

ОВУЛАЦИОНЕН КАЛКУЛАТОР

"Чух, че откритието, че бебетата са там, е направено от озеленител, който е дошъл да обработи тревата", казва неидентифициран съсед пред WOIO, като добавя, че е чул, че озеленителят е намерил децата, докато изхвърлял окосената трева в кофата за боклук.

WKYC съобщи, че децата са родени в четвъртък. Съседите разказали, че чули бебетата да плачат късно през нощта, но не помислили нищо, освен че бебетата чакат да бъдат нахранени.

"Сега, когато знам защо полицията е тук, ме боли", казва един от съседите пред WKYC.

Според закона на Охайо, ако родителите смятат, че не могат да се грижат правилно за новородено дете, те могат да оставят бебето в местно "безопасно убежище" без санкции, стига това да е направено в рамките на 30 дни от раждането на детето.

Джъстин и Хейли Бийбър за желанието и страха да имат деца

Тези места включват болници, пожарни станции или полицейски участъци, според Департамента за работа и семейни услуги на Охайо.

Източник: https://darik.bg/