Здравейте, аз съм Светослав Валентинов Ценев. На 32 години съм и всеки мой ден е борба - борба с РАКА, която ми отне спокойствието, но не и надеждата. Сега се обръщам към вас с молба за помощ в най-трудния момент от живота ми. Предстои ми СПЕШНА операция в Турция, за която средствата трябва да бъдат събрани  до 02.02.2024!

Подкрепа за малката Мелиса

Моята история започва в началото на 2021 година. Животът ми бе изпълнен с радост и мечти. Но тогава дойде диагнозата, която промени всичко - рак на дебелото черво. С първите думи на лекаря, времето спря, а мечтите ми избледняха. Следваше дълъг и изтощителен път на лечения и болнични стаи. Първоначалното лъче- и химиолечение в УСБАЛ по онкология "Проф. Иван Черноземски" в София се оказа само началото. Всяка терапия бе съпроводена с надежда за излекуване, но ракът не се даваше толкова лесно. След края на първия курс на лечение, през юни 2021 година, ми бе направена операция във Военномедицинска академия. От този момент започна истинското ми изпитание - бях поставен пред факта, че туморът е засегнал и ректума ми и ми бе поставена колостома. Това бе удар върху моето достойнство и самочувствие.

Година по-късно, след направен ПЕТ скенер в Александровска болница и след преминато лечение се оказа, че болестта отново се е завърнала. Нашата мъка започна наново, преди да е свършила. Назначена бе дата за поредната операция отново през октомври 2022г.

Но след този тежък период, настъпи време на затишие. Болестта изглеждаше да е отстъпила. Този момент на спокойствие и надежда ни даде сили да погледнем към бъдещето с оптимизъм. Тогава с жената, която обичам и винаги е моя опора, сключихме брак преди 4 месеца. Нашата сватба беше кратък, но прекрасен момент на щастие след бурята, която преживявахме. Това бе време, в което забравихме за болестта и се наслаждавахме на всяка минута заедно, като семейство.

Костадин, едва 20-годишен, се нуждае от помощ

За съжаление, радостта ни не продължи дълго. След краткия период на застой, болестта отново се появи с нова сила. Това ни върна обратно в реалността на непрестанните лечения и борба за оцеляване. Следващите месеци бяха изпълнени с още химиотерапии и реоперации, заради установени усложнения. Всеки път, когато се надявахме, че сме направили крачка напред, ракът отново ни връщаше две назад.

Дойде моментът, когато всичко, което бяхме направили до този момент, изглеждаше напразно. През ноември 2023 година, след поредица от лечения и операции, бе установено, че "приятелят" ни отново е тук, на същото място, с по-голяма сила. Решихме да потърсим нова надежда в Лив Хоспитал в Истанбул. Консултацията там ни даде нова перспектива, но също така и нова тревога - туморът бе нарастнал и бе достигнал последен стадий.

Майка и приятелят ѝ обезобразиха 5-годишното ѝ дете

Сега, пред мен стои най-голямото предизвикателство - спешна операция. Тази операция не е просто медицинска процедура, тя е моят шанс за живот, шанс да се върна към мечтите си, към живота, който със съпругата ми планирахме. Времето е срещу нас и всяка помощ е от съществено значение.

Вярвам в добротата и съпричастността на хората. Вашето дарение, колкото и малко да е, е светлина в тъмнината, която обгръща моя свят в момента. Моля ви, помогнете ми да се боря и да победя тази ужасна болест!

  • Може да дарите с карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut 

https://pavelandreev.bg/campaign/zaedno-da-pomognem-na-slavi

  • Алианц Банк България” АД е официалният банков партньор на Фондация “Павел Андреев”. При дарение на каса в клон на банката НЕ ДЪЛЖИТЕ транзакционна такса.

Банка: Алианц Банк България   
IBAN: BG30BUIN95611000705319   
BIC: BUINBGSF   
Получател: Фондация Павел Андреев   
Основание: Дарение за Светослав Валентинов Ценев

  • Включете се в онлайн базара на платформата 

https://www.facebook.com/groups/pavelandreevbggroup/?ref=share