Само преди ден, на специалния ден, посветен на Майката и Дъщерята, Приянка Чопра и Ник Джонас, споделиха в личните си профили в инстаграм очарователна снимка, на която прегръщат своето момиченце. От написаното под снимката става ясно, че бебето е прекарало месеци в интензивно отделение. Наложило се двойката да извърви трудния път на очакването и да мине през редица предизикателства, за да получи възможността да държи отново в своите обятия малкото ангелче на име Малти Мари Чопра Джонас

Ето и какво споделят те: "След повече от 100 дни в интензивното отделение, нашето малко момиченце най-накрая си е у дома. Пътуването на всяко семейство е уникално и изисква вяра и докато нашето минаваше през няколко предизвикателни месеца, това, което става напълно ясно в ретроспекция, е колко ценен и перфектен е всеки момент."

ЦВЕТИ ПИРОНКОВА В ОЧАКВАНЕ НА ВТОРА РОЖБА

В публикацията си двамата изказват своите искрени благодарности към екипа, който е полагал ежедневни грижи за тяхната дъщеря. Знаят, че оттук насетне в живота им предстои нов етап, изпълнен с безгранична споделена любов между тях и техния истински борец - малкото им бебе.

Преди четири месеца Приянка и Ник посрещнаха новия член на тяхното семейство чрез сурогатно майчинство. Днес емоционалната им снимка показва колко щастливи, благодарни и благословени се чувстват те.