Да даряваш, защото има смисъл...

Да помагаш, защото това те кара да се чувстваш жив...

Да си опора, подкрепа и надежда, защото... защото си Човек с добро сърце.

КАЛКУЛАТОР БРЕМЕННОСТ 

На 22 октомври 2022 г., от 12:00 ч., писателката Десислава Николова ще направи дарение на МБАЛ – „Проф. д-р Параскев Стоянов” в град Ловеч. Лекарите там ще получат веноскоп за недоносени бебета, термолегло с фотолампа, пулсоксиметри, перфузори и две кислородни палатки.

От пет години авторката се е посветила на благотворителна дейност, като закупува апаратура за неонатологични отделения в страната. Лечебното заведение е единадесетата българска болница, която ще получи важна апаратура, благодарение на усилията на младата писателка.

В "ЗДРАВЕ НА ФОКУС" ГОВОРИМ ЗА:

Средствата, с които е закупено дарението са събрани от продажбата на книгата ѝ – „Щастлива и красива бременност като моята”. Каузата на Десислава Николова подкрепят и много младоженци, които вместо да закупят цветя за сватбения си ден, те закупуват книги. 

Тео, спасен в кувьоз, дарен от кампанията Аз Вярвам и Помагам

Всеки, който желае да се включи в благородната кауза, може да закупи книгата ѝ „Щастлива и красива бременност като моята” или да направи дарение по банковата сметка, цитирана по-долу:

Банка Райфайзенбанк България;
BG86RZBB91551007379705;
Фондация „Кажи здравей на здравето“;
Tитуляр: Десислава Николова
Пей пал – podari.shtastie@gmail.com

За книгата „Щастлива и красива бременност като моята”

Десислава Николова споделя своите най-незабравими 9 месеца и успява да повлияе положително на стотици бъдещи майки да заченат, да имат по-спокойна бременност и по-леко раждане. С всяка закупена книга, читателите допринасят за подобряването на средата в неонатологични отделения в страната, работещи с остаряла апаратура, която създава риск от непълноценно развитие и трайни увреждания при недоносените бебета.

Повече информация за благородната инициатива можете да откриете на страницата на Десисислава Николова – Подари щастие във Фейсбук

Източник: https://lovechtoday.eu/
Снимка: FB Десислава Николова - Подари щастие