Прекрасната, слънчева, лъчезарна Вася, майка на две малки дечицa, се бори с коварната болест рак вече доста време. До този момент Вася и семейството ѝ успяваха сами да се справят с покриването на разходите по лечението ѝ. За съжаление, средствата са изчерпани, а на Вася ѝ се налага да премине още един курс на лечение.

Чудите се дали ще имате момче или момиче? Използвайте нашия калкулатор и научете сега

Преди броени дни тя заминава по спешност за клиниката в Турция, където след като първоначално е диагностицирана с рак на гърдата, след това се откриват и разсейки в белия дроб, а сега лекарите откриват и разсейки в мозъка. Вася е подложена на агресивна и тежка химиотерапия и лъчетерапия, стойността на която е около 5000 лв. По първоначални сметки Вася ще трябва да премине през 12 такива. Освен разходите за тях, на семейството ѝ са нужни и средства за престоя в болничното заведение и транспортните разходи.Така общата сметка на паричните средства, които са необходими на Вася, възлиза на 100 000 лв.

Обръщам се към всички за ПОМОЩ! Нека се обединим и помогнем на Вася, подавайки ѝ ръка по тежкия път, по който върви! В следващите дни ще дам информация за локациите, на които ще можете да откриете кутии на БЧК за дарение. Моля всеки, който разполага с търговски обект, хранителен магазин или магазин за дрехи и др. и има желание да се включи в кампанията, да се свърже с мен, за да му предоставя кутия, тъй като БЧК има изискване за вида и текста на кутията. Ще използваме и предстоящите коледни и новогодишни тържества в Своге и останалите населени места, за да събираме пари. Публикувам тук и банковата сметка, по която можете да превеждате пари на Вася.

4-годишният художник Наско се нуждае от нашата помощ

Споделяйте поста, за да може да стигне до повече хора! Нека повече хора разберат и помогнат! Благодаря на всички, които ще отделят време да прочетат този пост, на тези, които ще го споделят и на тези, които ще помогнат! Наближават най-светлите християнски празници, нека бъдем добри и покажем на Вася, че не е сама! Вася, с теб сме!

IBAN: BG76STSA93000020947133 - Вася Малинова

Източник и снимка: FB Цветослава Петкова