Екипът на "По света и у нас" се е увеличил с още едно бебе. Журналистът Пенка Ангелова и семейството ѝ посрещнаха бебе Адриана. Вече всички са у дома и се радват на първите мигове с новороденото.

КАЛКУЛАТОР ЗА КРЪВНА ГРУПА

Бебе Адриана се ражда сутринта на 14 юли в "Майчин дом". Семейството благодари на д-р Димитър Гунев, който е ръководел раждането. Специални благодарности и на д-р Явор Владимиров и целия му екип.

Дълго чакана и мечтана е малката Адриана.

"Адриана е нашето второ чудо. С нея вече е пълна хармония - две момичета и две момчета. Честно казано се подготвям за пълна лудница. Пожелавам ѝ да е здрава, силна смела и може би малко романтична, като мен", каза Пенка Ангелова - журналист.

За семейството времето неусетно лети. Преди пет години в ръцете на Пенка е Самуил, а тя отново е със сълзи от радост в очите. 

Мама Галена, която роди своите близнаци нормално

Емоцията на щастливото събитие е озарила лицата на всички замесени. Но порасналият батко се оказа най-нетърпелив да се срещне със сестричката си.

Желаем на малката Адриана да расте здрава и закриляна, нека по пътя си среща само добри хора. На смейството казваме "честито" и желаем много споделеност и красиви семейни моменти.

Източник и снимки: https://bntnews.bg/