Продължаваме инициативата ни с прекрасния екип на фондация "Ендометриоза и репродуктивно здраве",  чиято цел е да предоставя на жените полезна информация относно здравословното им състояние. Темата, на която ще посветим внимание, е за онези "дни в червено". За щастие, някои добавки биха могли да повлияят благоприятно на този важен, но нерядко изпълнен с болки период – менструацията.

Всички знаем за крампите, подуването, смяната на настроения, а онова натрапчиво желание да сме сгушени на дивана, завити с топло одеяло, никак не ни напуска. Определено може да се каже, че губим желание за работа и изобщо всякакви ангажименти.

Да, няма нужда да уточняваме за липсата на вариант да се скрием от света, макар в настоящите дни изолацията да не е нещо странно или необичайно. Дами, имаме добра новина, налице са добавки, които биха могли да направят цикъла далеч по-приятен. Например, колко е удивителен фактът, че добавките на растителна или минерална основа действат ефективно срещу подуването, изпадането в негативни настроения или облекчаване на болезнените крампи?! 

Разбира се, мили момичета, припомняме, че не бива да започвате нищо без да информирате своя лекар. Все пак – дори при наличието на еднакви симптоми, ние си оставаме съвършено различни що се касае до здравословния аспект на живота ни.

Кои са петте важни елемента - ценните добавки, около които се завъртяха думите в този текст, можете да научите още сега в сайта на фондация „Ендометриоза и репродуктивно здраве".