Действителността показва, че когато станеш на 30, всичко се променя, включително кожата ти. Нарастващите отговорности и ежедневният стрес карат кожата да изглежда уморена и бледа по-често, особено, когато си навлязла в 30-те години. Кожата започва да губи естествения си блясък и регенерацията на кожата се забавя. Да, навършването на 30 години е повратен момент, но в Neutrogena предпочитаме да го наричаме Свеж Старт. Защото знаем, че кожата ти минава през преходен период, искаш тя да изглежда по-добре и си решена да вземеш мерки против стареенето на кожата още в ранен етап. Ето така се роди НОВИЯТ Neutrogena Bright Boost.

В Neutrogena помагаме на всяка жена да разкрие собствената си красота и да види възможностите на своята увереност чрез здрава кожа на всяка възраст. Затова разчитаме на 4 милениал експерти, за да разработим тази специална гама, четири жени в 30-те си години, които могат да се поставят на мястото на всяка жена по света, помагайки да се превърне тази серия в реалност.

Както знаем, красотата е относително понятие за всеки човек, но няма как да сбъркаме красивата кожа. За нея видимо се полагат правилните грижи по на-добрия възчожен начин, независимо от годините на жената.

Серията Neutrogena Bright Boost е разработена специално за жените 30+, които държат на своя външен вид и осъзнават, че кожата им се нуждае от специална грижа, за да изглежда така, сякаш все още са в 20-те си години.

Продуктите от серията Bright Boost са подходящи за ежедневна употреба, за да можже дамите да поддържат кожата си свежа и хидратирана. Освен това са и специално насочени към изравняването на тена на кожата, като дори предотвратяват появата на пигментни петна.

Ефектът ще бъде забелязан още след първата седмица на употреба!
 

Какво предизвиква тъмните петна по кожата?

Като естествен клетъчен процес на всеки 30 дни горният слой на кожата се подменя. Понякога обаче, старите клетки остават, което всъщност създава по-тъмните петна по кожата и води до неравномерен тен. За щастие, продуктите от серията Bright Boost имат три много важни свойства, борещи се именно с този проблем:

•    10 пъти по-бързо подновяване на клетките и премахване на старите клетки
•    Предотвратяване на пигментацията на кожата
•    Дълбоко хидратиране за по-сияйна кожа

Бонусът към всичко това е изглаждане на първите признаци на стареене.

Защо серията Neutrogena Bright Boost е специална? Нека поговорим за ползите:

•    Серията Bright Boost активира естествените процеси за регенериране на кожата, за да помогне срещу стареенето на кожата, за здрав и свеж вид
•    Подпомага естествената регенерация на кожните клетки
•    Предотвратява сухотата на кожата, неравномерния тен и фините линии
•    Подходяща за всеки тип и цвят кожа

Тези ползи са резултат от дългогодишни изследвания и опити, на базата на които учените от Johnson’s разработиха силен комплекс, който действа върху подновяването на клетките на кожата, предотвратяващо повяхването на кожата, дехидратацията и неравния тен:

•    Neoglucosamine® – превъзходна аминозахар, която подпомага възстановяването и озаряването на кожата, като намалява производството на меланин. Точно както хиалуроновата киселина повишава хидратацията, Neoglucosamine® придава блясък на кожата. За разлика от другите избелващи средства за кожа, Neoglucosamine® е градивен елемент на хиалуроновата киселина, който помага за регенерацията на кожата за по-свеж и сияен тен.
•    С PHA &  AHA  за нежна ексфолация и премахване на мъртвите кожни клетки
•    С антиоксиданти Витамини С & Е, които защитават кожата от въздействието на околната среда

НАЙ-ДОБРАТА РУТИНА ЗА ПО-ОЗАРЕНА КОЖА:

Bright Boost  озаряващ пилинг крем


С двойно действие: нежно помага за отстраняване на замърсяванията от повехнала кожа за видимо по-сияйна и гладка кожа. Със съдържание на АНА и естествени частици активира естествения процес за възобновяване на кожата за видимо по-сияйна и гладка кожа

Bright Boost  озаряващ серум

Помага за предотвратяване на стареенето на кожата за постигане на по-свежа кожа и по-равномерен тен. С най-висока концентрация на Neoglucosamine®, светлоотразяващи пигменти и екстракт от куркума за по-сияйна, здрава на вид кожа и по-равномерен тен

Bright Boost  озаряващ дневен крем


Активира естествения процес на   обновяване на кожата и помага за предотвратяване на стареенето на кожата. Повишава естественото обновяване на клетките на повърхността с до 10пъти. За по-сияйна, здрава на вид кожа и по-равномерен тен за 1 седмица.

Bright Boost  озаряващ нощен крем


Хидратира, ускорява  естественото  обновяване на клетките намалява производството на меланин  за по-добър тен на кожата. Подсилва обновяването на клетките през нощта за гладка, мека и по-сияйна здрава на вид кожа.

 Bright Boost  озаряващ ултра лек флуид


Защитава кожата от вредното въздействие на околната среда и помага за предотвратяване на стареенето на кожата. Защитава със слънцезащитен фактор SPF 30. С витамини С и Е, семена от моринга и Neoglucosamine® за поддържане на сияйна кожа и равномерен тен. 

Научете повече за продуктите на Neutrogena Bright Boost ТУКhttps://www.neutrogena.bg/produkti-kozha-lice/bright-boost