Община Елин Пелин в партньорство с КЛУБ ПО КОНЕН СПОРТ “ДЕЖА-ВЮ” стартират кампания за безплатни уроци по КОННА ЕЗДА 2023 – за деца на възраст до 14 години.

Клубът сподели и своето мото за насърчаване на конния спорт сред децата: "Защото вярваме, че спортът е най-прекият път към подобряване качеството на живота и искаме децата да имат възможност да спортуват, докато се забавляват."

7-годишна мечта за бебе се сбъдна с помощта на инвитро програмата на Столична община

"Вярваме в силния терапевтичен ефект, който конният спорт оказва върху психическото и физическото здраве на децата".

"Отчитаме ползите от спортуването навън. И изграждането на връзката между дете и кон, която развива увереността, емпатията и доверието. Както и възможността за създаване на нови приятелства".  

Съпругата на Андрей – един разговор за любовта и новия член в семейството

Каним всички деца до 14 годишна възраст и техните родители да станат част от това преживяване.

Уроците ще се осъществяват всеки вторник и четвъртък от 13:30 ч. Конната база „Дежа-вю“ ce нaмиpa в oблacт Coфия, oбщ. Eлин Πeлин, с. Eлeшницa, 2125, ж.ĸ. м-cт. "Kpивoлeт".

Майка и бебе не бяха допуснати до борда на самолет, въпреки закупени билети

Задължително е предварително записване на телефон: 0876 499919, лице за контакт - Василена Петкова. За да бъде осигурена максимална персонална грижа, внимание и безопасност, на всяко посещение ще се сформират групи от 5 деца. За всяко дете ще бъде изготвен индивидуален картон, с включени десет безплатни посещения в рамките на инициативата.

Кампанията стартира на 27.06.2023 г.! МОЛИМ РОДИТЕЛИТЕ да осигуряват подходящо облекло за практикуване на спортна езда – удобни панталони/клин.

Минимална възрастова граница на участниците – 6 навършени години. Преценката за придружаващ родител /настойник е в компетенциите на родителите. Преди включване всеки родител подписва декларация за информирано съгласие за участие в кампанията. Най-активните участници ще получат специални награди изненади – в края кампанията от кмета на Община Елин Пелин. Посещенията в конната база, извън посочените дни на кампанията са за собствена сметка.

Източник: https://www.actualno.com/