Старши комисар Добрин Димитров връчи на Виктория Попова на 11 години и Радина Патрашкова на 12 години грамоти за проявена доблест, гражданска отговорност и честност. Той посочи, че с чест и искрено задоволство поздравява тези прекрасни деца, за постъпката им, която е пример за подражание на всеки гражданин. „Този случай е повод за гордост, за радост, но и за пожелание да има повече доблестни и честни млади хора“, отбеляза ст.комисар Димитров. Благодарност бе отправена към родителите и близките на момичетата, допринесли за възпитанието и изграждането на ценностната им система.

Момчета в четвърти клас намериха и върнаха изгубен портфейл

На 8 юли в град Ямбол Радина и Виктория намерили портфейл с пари, документи и лични вещи, собственост на възрастна жена. Двете момичета не се двоумили, съобщили на свои близки и веднага предали намерената вещ в Районно управление “Полиция” – Ямбол. От служителите на реда е изяснено, че собственичката е от друг регион и са предприели действия за установяване местонахождението й и предаването на портфейла.

Николай, едва в четвърти клас, а вече издал втората си книга

Минути след награждаването по ел.поща в ОДМВР – Ямбол е получено Благодарствено писмо от собственичката на портфейла и от групата пенсионери, с които на 8 юли тя е посетила град Ямбол: „Поднасяме нашата искрена и огромна благодарност към всички допринесли за намирането и изпращането на портфейла. Уважаеми граждани и служители на МВР продължавайте в същия дух, България има нужда от такива като Вас!“

Източник и снимка: http://yambolnews.net/