Благородна дарителска кампания в подкрепа на ранното детско образование и развитието на най-малките се проведе в Генерал Тошево. 

В средата на месец октомври 2023 година „Ловмийт енд фиш“ ЕООД направи значително дарение за детските градини „Първи юни“ и „Пролет“ и за детска ясла „Радост“, целящо подобряване условията за учене и игра на децата в град Генерал Тошево. Това дарение включваше различни видове детски съоръжения за игра на двора, играчки, мебелировка, подови настилки и много други аксесоари, които лично бяха избрани от директорите и служителите в трите детски заведения.

Неонатологията на МБАЛ 'Д-р Иван Селимински' получи ценно дарение

Детска градина „Първи юни“ обнови изцяло пътеките и килимите във всички помещения на четирите различни групи, а хубавите и шарени детски мотиви радват малчуганите и правят игрите им още по-забавни. Освен това през миналата седмица беше монтирана и нова въртележка на двора.

В детска градина „Пролет“ бяха монтирани две люлки и едно комбинирано въжено съоръжение тип „балансоар“ с въртящи се уреди.

В детска ясла „Радост“ получиха своите дарения най-рано. Още преди Коледа децата вече се радваха на нова красива секция с библиотека за книги и играчки, басейн от меки форми, пълен с топки, пластмасова къщичка и много играчки. По този начин беше оборудван богат своеобразен детски кът в стаята за игри.

Детската хирургия към УМБАЛ „Свети Георги“- Пловдив получи ценно дарение

Със своите дарения фирма „Ловмийт енд фиш“ ЕООД донесе не само играчки, но и безброй усмивки в детските градини, подкрепяйки местната общност, подчертавайки ангажимента си към щастливото израстване на децата в Генерал Тошево.

Източник: https://dobrich.media/