На 13 юли олимпийската шампионка по бокс и съпруга ѝ Борил посрещнаха своята първа рожба - бебе Цветелина. Днес, няколко месеца по-късно, щастливата майка и нейната дещеричка се впускат в благородна кауза и даряват добро. 

В "ЗДРАВЕ НА ФОКУС" ГОВОРИМ ЗА:

 

НАУЧИ КОГА Е ТВОЯТ ТЕРМИН 

Олимпийската шампионка по бокс Стойка Кръстева се включи в инициативата на Фондация „РеСтарт“, която има за цел създаването на първия у нас спортен център за онкоболни. Златната медалистка от Токио дойде с бебето си в столичната "Княжеска градина", за да стане част от благородната кауза. За благотворителния търг тя дари своя тениска с автограф. Именно с нея Стойка Кръстева е загрявала преди решаващите мачове, извели я до олимпийския връх.

В търга се включват още редица големи спортисти, прославили страната ни по целия свят. За всеки предоставен предмет ще може да се наддава онлайн до 23 ноември 2022 г. във Фейсбук страницата на фондация „РеСтарт".

Стойка Кръстева с първи думи за своята новородена дъщеричка

enlightenedПовече за благотворителния търг и за кои други ценни предмети може да се наддава, научете тук: https://tinyurl.com/3zw8h3wy

Източник и снимка: https://stolica.bg/