Здравейте на всички от списание"9 месеца". Пиша ви, защото имам силното желание да споделя с вас и вашите читатели моята лична история. Искрено се надявам, че тя ще послужи за пример, ще насърчи жените в подобна на моята ситуация да бъдат смели във взимането на решения, ще събуди надеждата, ще вдъхне вяра и кураж...

Омъжих се на 20 години и на 21 вече имах прекрана дъщеричка. С таткото обаче не се разбирахме и стигнахме до момент, в който заедно взехме решението да се разделимОтгледах своето момиченце с помоща на майка ми. Дъщеря ми вече е на 26 години, превърна се в чудесна млада дама. 

В очакване на четвърто бебе на 47 години

След преживяното, бях твърдо решена, че няма да допусна друг мъж в живота си. Но ето, че съдбата е имала различен план за мен. Скоро срещнах моя нов партньор. Отново имах човек до себе си. Той все още нямаше деца и желанието му да стане татко беше голямо

Аз съм на 47 години и, както можете да предположите, всички около мен ми казваха, че "на тази възраст не било нормално да раждам". Дори и гинеколожката беше против.


По нейни думи: тъй като съм била вече "в друга възраст" имало опасност за плода. Да, но...

Когато видях двете чертички на теста бях много щастлива. Не слушах никого. Това детенце ми е от Бога дадено и аз вярвах, че всичко ще протече нормално, леко и без усложнения.

Във Варна се роди бебе с внушителни размери

Заченах по естествен начин, имах много лека бременост и родих нормално. Сега се радвам на своето малко съкровище.

Обръщам се към всички дами, които са по-големи на години. Да родиш на 47 - това означава, че си благословена.

Пожелавам на всички, които искат детенце, да им се сбъдне мечтата.

Дали си на 20, 30, 40 и повече - майката си е майка.

Текст: Татяна Иванова