Щастливи сме, че успяхме да реализираме поредната ценна лекция с отличен специалист и да я добавим към богатата ни съкровищница с видеа в YouTube канала на „9 месеца“.

Абонирайте се за канала ни в YouTube, за да научавате първи кои са новите лекции

На гости ни беше д-р Витан Витанов, част от Сдружение ,,Академия Първа Помощ” е да образова хората да вземат интелигентни решения относно тяхната безопасност и сигурност в случай на инцидент или критична ситуация. Сдружението се стреми да повиши осведомеността за значението, рисковите фактори и въздействието на спешните състояния. Кампаниите на инициативата за оказване на първа помощ в различни извънредни моменти целят да дадат стойност на обществото в посока запазване на здравето на околните и предотвратяване на по-тежки последствия.

Ние знаем колко е важно всички родители да бъдат добре информирани и подготвени, особено когато се грижат за бебета и малки деца. При малчуганите често може да попаднем в непредвидена ситуация и – помнете – най-важна в подобни мигове, е бързата и адекватна реакция. Паниката не е добър помощник.

Ако и за вас е любопитно да научите какво да направите, ако…

  • Бебето се задави;
  • Детето падне;
  • Получи гърч или други подобни състояния…

…гледайте целия разговор още сега: