Близнаци! Понякога чакана и дълго желана радост, друг път изненада, която в първия момент шокира. Да, често да разберат, че очакват не едно, а цели две бебчета, се оказва истински шок за бъдещите родители.

Новородени близнаци отказват да спрат да се прегръщат

На всеки, който мечтае за подобно двойно щастие, пожелаваме скоро да му се случи. А на онези от вас, за които новината е изненадваща и силно притеснителна, ще кажем, че това е благословия, която не бива да ви плаши, а напротив - за нея дори трябва да благодарите! Щом Господ ви е пратил не едно, а две бебчета, значи знае, че можете да се справите с тях!

Да имаш близнаци е голяма радост, с две бебета у дома ви очакват безброй приключения. Ако често сте чували, че единият близнак винаги е по-добър от другия, забравете за този мит. Връзката между близнаците е много динамична. Но “добрият” и “лошият” близнак съществуват само по филмите. Родителите не бива да имат предварителна нагласа, че едното дете е по-добро от другото. Не се отнасяйте към децата като към лидер и губещ или като към побойник и жертва. Още от раждането си децата търсят баланса помежду си и вие трябва да им помогнете. Не очаквайте да са напълно еднакви.

4 спонтанни аборта преди, а сега - 2 двойки близнаци

А любопитно ли ви е да знаете какво се случва в утробата през 9-те месеца на двете малки чудеса?

Следващото видео представя по интересен начин ситуацията. Гледайте!