Благодарим ви, приятели! За успешното ново начало, което поставихме заедно, за вашата подкрепа, за вашия интерес, за присъствието ви! Първото училище за родители в България ще продължава да среща под един покрив родители и специалисти. Защото вярваме, че смисъл има, за нас е важно да бъдем до вас и да ви помагаме, а за вас е ценно да бъдете информирани и добре подготвени за предизвикателствата на родителството. 

Ето, че реазлизирахме още една от нашите вълнуващи срещи на живо. На 2 август (вторник) във вече добре познатата, уютна и приятна конфернтна зала на ниво +2 в Bulgaria Mall се срещнахме отново, за да споделим приятни емоции, ценен опит, широки усмивки и много подаръци. 

Училище за родители - Проследяване на бременността с д-р Едвард Михайлович

Наш специален гост бе д-р Едвард Михайлович, акушер-гинеколог от МБАЛ „Надежда“. Той ни разказа повече за проследяването на бременността и ни запозна с важните изследвания през 9-те месеца.  

Първи триместър - кога е време за първия преглед, кога започва Женската консултация и какви изследвания се правят в този период. Д-р Михайлович се погрижи да научим всичко. Дори ни разказа подробно как се развива бебето в този период и ни даде ценни препоръки как да се грижим за себе си, към какви здравословни навици да се придържаме и с какво и в какви количества да се храним

РАЗГЛЕДАЙТЕ СНИМКИ ОТ СЪБИТИЕТО ТУК

Разбира се, минахме и през втори, а също и през трети триместър. Вече знаем добре кога трябва да се обърнем към специалист по фетална морфология и сме наясно в кой момент е възможно да започнем да усещаме движенията на бебето в коремчето. А кога е възможно да се разкрие полът? Д-р Михайлович ни даде информация и по този въпрос.

На фокус в разговора ни бе и друга важна тема: Уроинфекциите и цистита по време на бременността. Повече за проблема научихме от Александър Кирков. Той ни разкри и предимства на един специален продукт - Бонурел. Оказа се, че той действа благорпиятно на пикочните пътища и усилва защитните сили, така Бонурел се превръща в наш добър приятел в борбата с цистите, каквито и да са те - остри, хронични, рецидивиращи. Можем да се доверим на продукта, със спокойствие и сигурност, че ще получим подкрепа. 

БЪДЕТЕ ЧАСТ ОТ ОБЩНОСТТА НА 9 МЕСЕЦА ВЪВ VIBER 

Говорихме си много, споделяхме, питахме и получихме отговори на всичко, което ни интересуваше. Ценна среща с много любопитна и важна информация. На финала, както винаги, присъстващите се зарадваха да участват в томбола с чудесни награди, специално предоставени от Бочко. Подаръци имаше за всички. 

Предстоят ни още много полезни разговори - за информация, следете страницата ни във Фейсбук, а също и нашия сайт, съвсем скоро ще бъдем отново заедно!