Все по-осезателно усещате аромата на дългоочакваната пролет, който витае във въздуха. Този сезон е времето на разцвета и пробуждането от зимната летаргия, а месец май идва с много надежди, мечти и очаквания за новия живот, който съвсем скоро ще поемете в обятията си. Затова не се поддавайте на пролетната умора, а се подгответе да посрещнете наближаващото лято с още един член в семейството...

Бременността направи ли ви по-разсеяна?
Бременността определено ме направи много по-разсеяна отпреди. Покрай домашните задължения и грижите за по-голямото ми дете обаче не мога да си позволя „лукса” да съм невнимателна или да не следвам ежедневния си график. За да не забравя нeщо важно, си записвам всички ангажименти, срещи и задължения в телефона или в тефтер.


Адриана Димитрова, 35 год.,бременна в 28-ата г.с., маркетинг експерт

Защо повечето жени искат да родят бебето си със секцио?

Не мисля, че съм станала по-разсеяна през бременността, тъй като и преди бях доста отвлечена. Винаги съм обичала да си правя списък със задачите за деня, защото така няма опасност да пропусна някоя важна среща.
Емилия Геровска, 26 год.,бременна в 31-вата г.с.

Да забременееш нормално преди инвитро процедурата

През първите месеци на бременността бях много разсеяна и постоянно забравях. С наближаването на раждането обаче започвам да се чувствам по-концентрирана, сякаш съзнанието ми се подготвя за предизвикателствата на майчинството.


Виктория Русева, 18 год., бременна в 39-ата г.с., домакиня