Първият празник на бебе Елизабет е вече факт. Мама Маги се погрижи той да бъде вълшебен - красива украса, очарователна торта, място с прекрасна атмосфера... И всичко това споделено със скъпи приятелки и роднини. 

КАЛКУЛАТОР БРЕМЕННОСТ

Чудесни кадри от вълнуващия ден се появиха в личния профил в Insgtagram на чаровната певица. Ето и какво написа тя към снимките, съхранили в себе си емоцията от погачата на малката Елизабет

"Орисахме я! 40 дни безмерна любов. Благодаря на всички любими момичета, които споделиха този ден с нас!"

Кадрите бяха последвани и от сладко видео, улавящо мигове от деня. Ето и какви са думите към него: 

"Още малко спомени от един приказен ден и с една необичайно спокойна Елизабет 
П.с. Всичко сладко беше високо протеиново и без захар, специално направено за нас от @sense_bulgaria. А питката направих аз, затова изглежда така нескопосано, но за мен беше важно да е направена от моите ръце, пък каквато стане. Орисниците казаха, че ми се е получило доста добре." 

Поля: Старая се да съм добра майка, не перфектна, а добра

Нямаме никакво съмнение, че питката е била вкусна и е допринесла за духа на специалния ден. Още много празници предстоят, а вероятно и много вкусни домашни питки. Всеки опитал ги, може да се нарече късметлия. 

Шампионът на UFC Алекс Волкановски стана татко за 3-ти път

На мама Маги желаем да бъде щастлива и спокойна с новата си роля, а на бебе Елизабет пожелаваме да расте здрава и безгрижна, както и да среща само добри хора по пътя си. 

Източник и снимки: Instagram magidjanavarova