Семейството на малката Антонела вярва, че красивият момент се е случил, защото тя е разпознала гласа на баща си – 25-годишния Флавио Дантас. Майка ѝ – Тарсила Батиста, разказва: „Сложиха я отгоре ми спяща и щом той ѝ проговори, Антонела отвори очи и... се усмихна!“.

Флавио е говорил и играл непрестанно с коремчето на бременната си съпруга през деветте месеца. Той винаги е поздравял нероденото си дете с „Добро утро“, и „Добър ден“, непрекъснато му е говорил колко много го обича.

ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ КАНАЛА НА 9 МЕСЕЦА ВЪВ VIBER ОЩЕ СЕГА

„Винаги ще бъда до теб!“ говореше, докато галеше коремчето ми...“.

Антонела се е усмихнала в момента, в който е чула фразата, която татко ѝ многократно е повтарял по време на бременността.

Щастливият баща споделя: „Мислех, че знам какво е усещането за истинската обич, докато не погледнах тази най-искрена усмивка на света… тогава разбрах със сигурност какво е любовта!“.

КАЛКУЛАТОР ЗА ТЕРМИНА

Флавио е служещ в бразилския военоморски флот, а майката на Антонела работи като готвач до появата на дъщеричката си. Антонела се ражда малко над 3,1 кг и 49 см в Рио де Жанейро. Тя се появява на бял свят на 11 август – Деня на бащата в Бразилия.

Изтоник: gript.ie