Актрисата Кели Гидиш, която изпълнява ролята на Аманда Ролинс в хитовия сериал „Закон и ред“ е в очакване на трета рожба. 

Чудесната новина потвърди самата тя в личния си профил в Instagram. До кадър, в който целува нейния любим, Кели написа: "Нямаме търпение скоро да посрещнем нашето момченце!"

КАЛКУЛАТОР ЗА КРЪВНА ГРУПА

Интересно е да отбележим, че нейната героиня в сериала също очаква бебе, като сценарият не е преправен специално, заради новото състояние на Гидиш, а защото така е било предвидено по принцип.

Лекари спасиха живота на бременна жена с остър инфаркт на миокарда

Бебето ще бъде първото дете за Кели и съпруга ѝ Бо Ричардс. Двамата се ожениха през ноември 2021 г. Актрисата вече е майка на две момчета - 7-годишния Лудо и 4-годишния Чарли. Синовете ѝ са от връзката с нейния вече бивш съпруг Лорънс Фолборн.

Здраво бебе се роди след извънматочна бременност и рискова операция

Щастливата новина дойде малко след развръзката в сериала, при която стана ясно, че героинята на Гидиш е бременна. Всъщност героинята на Кели очакваше дете по време и на двете ѝ предишни бременности, но тогава сценарият беше нарочно променен, за да съответства на положението ѝ. Тя беше и първата актриса в сериала с реална бременност.

Снимки: Instagram kelligiddish