На 13 октомври 2022 година Ангел "празнува" своя 36-и рожден ден. Вместо хубави пожелания, той чува страшната диагноза и разбира, че е болен и има плоскоклетъчен карцином на езика G2 или иначе казано рак на езика.

Тази новина го разтърсва жестоко. Лекарите му дават 20 процента шанс за живот. Целият досега пълноценен и активен живот на младия управител на офис на един от водещите мобилни оператори в България, се срива за миг... Кариера, любов, мечти - за семейство, деца...всичко това за миг му изглежда като наивен приоритет, ако не притежаваш най-важното - здраве... И сякаш изход няма! Но изход винаги има! Ангел е млад и умен мъж, който сам постига много, и не се оставя да го завладее отчаянието.

Теди, герой, на който можем да помогнем

След първоначалния шок от чутата диагноза, се осъзнава, събира се и проявява типичното за него постоянство и целеустременост, да се бори, да търси изход, да счупи кривото огледало, отразило мечтите му, че не може да спре дотук, че трябва да се изправи и да се пребори ожесточено за живота си! 

След незабавно предприети действия и изследвания, все пак се оказва, че има шанс и е много повече от 20 процента. Но той е в Турция, в болница Анадолу Медицински Център.

След разглеждане на изпратените им изследвания и епикризи, екипът на Анадолу Медицински център - болница с рейтинг в топ 10 в света, обнадеждават Ангел и семейството му с хубавата вест че туморър е достижим за оперативна интервенция.

Но това трябва да се случи почти незабавно. Получената първоначална днес оферта от болницата, радва, но и плаши семейството. 30 000 евро. Но за средностатистическо семейство тази сума е непосилна. 30 000 евро - за някои пари за един уикенд, за други за цял един живот...

Когато четем такива постове си мислим, че това се случва само на другите хора, докато не се случи и на нас самите...И тогава...тогава винаги ще се намерят добри хора, които ще ти подадат ръка, ще ти помогнат, ще ти дадът надеждата, че ще се справиш!

Да помогнем на една майка да види как детето ѝ ще порасне

Това се случва днес и със семейство Иванчеви. Нуждаят се от помощ. Помощ да спасят сина си, продължението на рода си...и да му върнат надеждата и вярата, че все пак животът е прекрасен!

Помощ! Нека един млад човек да не изгуби страстта за живот завинаги!

Може да подкрепите Ангел с карата, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut 
https://pavelandreev.bg/campaign/da-spasim-angel

Алианц Банк България 
IBAN:BG41BUIN95611000707352
BIC:BUINBGSF
Tитуляр Фондация Павел Андреев 

Основание дарение  за Ангел