ДКЦ ВИТА обявява безплатни профилактични прегледи за деца на 1 юни /вторник/ 2021 година по повод Деня на детето. Каним всички деца  от 0 до 18 годишна възраст, които имат нужда от преглед и консултация, да се обадят на телефоните на Регистратура в ДКЦ ВИТА- База 1 и База 2, където да се запишат за безплатен прием.

По време на консултациите ще бъде извършена цялостна оценка на здравословното състояние на детето и ще бъдат направени препоръки за лечение, ако се налага.

Специалистите на ВИТА смятат, че напоследък много хора са игнорирали симптомите и са избягвали да водят децата си на лекар от страх да не се заразят с коронавирус, което може да бъде много опасно за живота и здравето.

Децата ще получат възможността за профилактични прегледи и консултации при следните специалисти на ВИТА:

* Доц. Георги Пехливанов - Дермато-венеролог;

* Д-р Ванушка Маркова – педиатър и детски хематолог;

* Д-р Ива Иванова – педиатър;

* Д-р Цветомир Колев – специализант ортопед;

* Д-р София Фурсова - специализант ортопед;

* Д-р Наталия Шамова - офталмолог;

* Д-р Александър Колчев – специализант - офталмолог;

/Забележка: Офталмолозите ще преглеждат САМО деца над 4 години./ Прегледите са напълно безплатни и не е необходимо направление от личния лекар.

Всяко дете, възползвало се от безплатните прегледи, ще си тръгне от ВИТА с подарък послучай празника!

За записване на час може да се обадите на тел. 02 960 49 50, 0888 99 1003 в База 1, на 02 45 22 000, 08899 22 000 в База 2.  

Предварителното записване е задължително заради засилените противоепидемични мерки, които се вземат в диагностичния комплекс след посещението на всеки пациент.

При необходимост от допълнителни апаратни изследвания (ехография, рентгенови снимки, лабораторни изследвания и др.), те ще бъдат заплащани по ценоразписа на болницата.

Препоръчително е носенето на всички налични изследвания и консултации, извършени до момента.